1900 Halvmaraton

Site Overlay

1900 Halvmaraton

Løbsdato: 30/09/2023
starttid, fra kl : 13:00
Adresse:
Aarhus , Østjylland
Distancer: Halvmarathon
Pris: 275
Underlag: Asfalt
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
Chip: Chip tidstagning
Rute bemærkninger: Egnet til personlig rekordEgnet til personlig rekord
Rutebeskrivelse

DISTANCE OG RUTE 

21,1 km 

Starten går på Carl Blochs Gade og fortsætter under Ringgadebroen, rundt om Brabrandsøen og hjem igen. Det er en flad rute, hvor det er muligt at løbe hurtigt – men også blot at tage den med ro og nyde den smukke natur.
Ruten er opmålt af Dansk Atletiks ruteopmålere.

Om 1900 Halvmaraton

Går du og drømmer om at sætte personlig rekord på halvmaraton i 2023? Eller måske blot at få et startnummer på maven til en hyggelig flad tur i selskab med gode venner/kollegaer i sensommeren?

Så er Aarhus 1900 Halvmaraton lige noget for dig!
Lørdag d. 30. september har du mulighed for at løbe et hyggeligt, fladt og simpelt halvmaraton. Det er et løb for løbere på alle niveauer. Det hyggelige start- og målområde ved den grønne oase Folkestedet midt i Aarhus C danner rammerne for en perfekt dag med hygge, en skøn løbetur og afslappet stemning blandt venner, studiekammerater, kollegaer og familie.

Yderligere info

STED – START/MÅL 

Åparken og Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C
Starten går fra Carl Blochs Gade – Åparken og Folkestedet og mål er lige ved Folkestedet.
Området ved Folkestedet er indrettet på en måde så det skaber de bedst mulige rammer for hygge både før, under og efter løbet.

Vi tænder grillen og steger pølser, så der vil være mulighed for at købe grillpølser og kolde drikke – alt imens man hygger med venner og familie på bænke eller i græsset.

DET FÅR DU TIL 1900 HALVMARATHON

  • DAF-opmålt rute med brutto-/nettotid
  • Væskedepoter med vand og energidrik
  • Fartholdere
  • Vand og frugt i målområdet
  • En fadøl eller sodavand i mål
  • En hyggelig dag i selskab med en masse glade løbere

BEGRÆNSET ANTAL STARTNUMRE 

Løbet har et max på 1000 deltagere, så alle kan få en god oplevelse i målområdet. Hvis du vil sikre dig et startnummer, er det derfor en god idé at tilmelde dig i god tid.

EVENTINFO

  • STARTNUMMER: Du kan hente dit startnummer på løbsdagen lørdag d. 30. september fra kl. 10.30 ved Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C.
  • BAGAGEOPBEVARING: Der er mulighed for at få opbevaret sin bagage og værdier under løbet. Opbevaringen sker under opsyn, men er på eget ansvar.
  • INFOMAIL med startnummer og anden relevant info udsendes til alle deltagere få dage før løbet.
  • Startnummeret kan ikke refunderes, i tilfælde af, at du skulle blive forhindret i at deltage i løbet. Du er dog velkommen til at overdrage det til en anden.