3600marathon – Årstiderne i Frederikssund 2021 – Efterår

Site Overlay
Løbsdato: 26/09/2021
By og landsdel: Frederikssund, Sjælland
Frederikssund, Danmark
Distancer: 5 km., Halvmarathon, Marathon, 11 km
Underlag: Asfalt, Grus, Græs
DAF OPMÅLT DISTANCE: Ja
TIDSMÅLING: Chip
Rutebeskrivelse

Ruten (for 10km, 1/2 marathon og marathon)
Ruten er en rundstrækning på 10km. Vi starter med at løbe igennem den smukke landlige del af Frederikssund med udsigt over markerne, videre til St. Rørbæk, et smut igennem den lille hyggelige landsby Lille Rørbæk og så igennem skov- og markstierne tilbage til Frederikssund.

Ruten er 4 gange rundt for maraton-distancen, 2 gange rundt for ½-maraton og 1 gang rundt for 11 km. Ruten er DAF-opmålt.

Ruten er opdelt med ca. 70% asfalt og 30% grus-, skov- samt markstier.

Ruten (5 km)
Ruten følger starten og slutningen af den lange rute, så man får løbet med udsigt over fjorden og under den nye Kronprinsesse Mary´s bro.

Forplejning – Depot for hver 5km
Der er fuld forplejning. Der er depot for hver 5 km på ruten indeholdende væske og energi. Du kan ligeledes sætte din forplejning i depoterne, enten inden løbet eller medbragt på første runde.

Om 3600marathon – Årstiderne i Frederikssund 2021 – Efterår

Smukt løb som løbes 4 gange om året - 1 for hver årstid så man kan se naturen springe ud - Medaljerne for den enkelte årstid kan samles til 1 gigantisk medalje når man har løbet alle 4 - men er også smukke enkeltvis.

Yderligere info

Professionel tidtagning med chip, unik designet medalje som kan samles til en gigant medalje hvis man løber de 4 årstider, personligt diplom og forplejning efter årstiden til alle deltagere.