Aarhus-Odense-Korsør-København 2021

Løbsdato: 04/09/2021
By og landsdel: Aarhus og Odense, Sjælland
Stadion Allé, 8000 Aarhus, Danmark
Pris: Varierende pris
Underlag: Asfalt
Specialløb: Fællesstart (cykling), Holdløb (cykling), Kvindeløb (løb, cykling, OCR, duathlon, triathlon), Landevej (cykling)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rute bemærkninger: Betydelige stigningerBetydelige stigninger, Egnet til personlig rekordEgnet til personlig rekord
Rutebeskrivelse

Et løb, der forbinder Jylland, Fyn og Sjælland.

Distancer:

Aarhus-København 385 km

Odense-København 190 km

Odense-Korsør 57 km

Alle distancer krydser Storebæltsbroen på cykel.

Om Aarhus-Odense-Korsør-København 2021

Starten fra Aarhus kommer til at foregå fra Ceres Park & Arena. Her bliver opbygget stort startområde. Der er cykelservice og bagageindlevering af 1 stk. bagage, der fragtes til København og kan afhentes i målområdet.
Startområdet for Odense-København er Odense Congress Center. Her opbygges et stort startområde med diverse faciliteter, samt mulighed for cykelservice og bagageindlevering af 1 stk. bagage, der fragtes til København og kan afhentes i målområdet.
Odense-Korsør har mål på Korsør Havn.

AT KRYDSE BROEN PÅ CYKEL
Sund & Bælt/Trafikministeriet åbner Storebæltsbroen for deltagerne på Aarhus-Odense-København 5. 2020

At krydse broen på cykel kræver en lang række sikkerhedsregler, som alle deltagere opfordres til at følge, da man ellers bliver ekskluderet af løbet straks! Der vil være afspærring og kontroller på broen, ligesom på resten af ruten.

MÅL VED DGI-BYEN

Opløb og mål kommer til at ske i København på Ingerslevsgade lige ved DGI-BYEN, et af Danmarks største aktivitetscentre. Her vil deltagerne kunne opleve et stemningsfuldt målområde med diverse faciliteter og overvåget cykel-parkering. DGI-BYEN ligger 50 meter fra Hovedbanen, samt tæt på Københavns mange shoppingmuligheder, forlystelser og restauranter. Mens tilskuerne venter på at deltagerne kommer i mål kan de benytte bowling, vandkulturhuset, gå en tur i Tivoli m.m.