Adidas Terrex Skytrail

Site Overlay

Adidas Terrex Skytrail

Løbsdato: 20/08/2022
starttid, fra kl : 9.30
Adresse: Himmelbjerget, Himmelbjergvej, Ry, Danmark
Ry , Østjylland
Distancer: 14 km, 7 km
Pris: 249-399kr
Underlag: Grus, Græs, Skovsti
Specialløb: Trailløb (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
Chip: Chip tidstagning
Rute bemærkninger: Betydelige stigningerBetydelige stigninger
Rutebeskrivelse

Ruten er en fantastisk flot 7 km trailrute på kanten af bjerget. Lange lækre nedløb, bølgende trails langs vandet og giftige stigninger venter. Undervejs vil den ene smukke udsigt afløse den anden – hvis du har overskud til at holde øje…

Underlaget er skiftende men 100% trail med en blanding af grus, sten, skovbund, singletrack. Der er tekniske passager og afhængig af vejret, kan der være blødt og mudret. Vi anbefaler at du løber i trailsko.

Du vælger hvor mange runder du vil løbe – 1, 2, 3 eller 6 runder.

Hver runde har 455 højdemeter.

Det giver en halvmaraton – 3 runder – på hele 1365 højdemeter og Mountain Maniac – en ægte bjergmaraton – på 6 runder med vilde 2730 højdemeter!!!

 

Om Adidas Terrex Skytrail

TRAILLØB PÅ TOPPEN AF DANMARK

Adidas Terrex SkyTrail er allerede en klassiker og et fast punkt på mange trailløberes kalender for året. Det tætteste du kommer på et bjergløb i Danmark.

Himmelbjerget danner rammerne for de stejleste stigninger, enestående tekniske trailspor og nogle af de længste nedløb i Danmark. Du får en naturoplevelse uden lige og højdemeter for alle pengene.

Med start og mål tæt på toppen af Himmelbjerget bliver det ikke mere ikonisk. Skytrail er for dig, som ønsker en udfordring uanset om du vælger 7km eller helt op til 42km.

Adidas Terrex Skytrail er en trail-løbefest når den danske sommer er på sit højeste. Det samme er deltagerne, når de fra starten på toppen af Himmelbjerget sætter afsted nedover bjerget og videre gennem både opture og nedløb.

Løbet starter på plænen foran Hotel Himmelbjerget. Stævnecentret bliver også gennemløbsområde for de løbere, der skal ud på flere runder.