Aflyst – Skærtorsdagsløbet

Løbsdato: 09/04/2020
By og landsdel: Næstved, Sjælland
Herlufsholm Alle 233, 4700 Næstved, Danmark
Distancer: 5 km., 10 km., 3.2 km

Pris: 90 kr. ved forhåndstilmelding. 120 kr. ved tilmelding på dagen.
Børn under 15 år i følge med voksne er gratis
Underlag: Skovsti
Specialløb: Serieløb (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Ja
TIDSMÅLING: Chip
Rutebeskrivelse

3.2 km – Grøn rute

Med start/mål på Herlufsholm idrætscenter vil ruten forløbe ad Fodsporet bagom Kirkegården og ud mod Herlufsholm Allé. Før Skovriddervej løber man til højre af stien og kommer langs med en lille bæk. Atter, hvorefter turen går tilbage mod Fodsporet til Herlufsholm stadion. Der krydses ikke offentlig vej på denne rute. Ruten er relativt flad og meget velegnet for børn.

5.0 km – Blå rute

Med start/mål på Herlufsholm Idrætscenter vil ruten forløbe ad Fodsporet bagom Kirkegården og ud mod Herlufsholm Allé. Her fortsætter man og drejer til højre ind i Herlufsholmskoven, hvorfra man holder mod højre og vil krydse Skovridervejen. Herfra kommer man ud på cylkelstien og forsætter herfra mod mål på Herlufsholm Idrætscenter.

10 km Rød rute

Med start/mål på Herlufsholm Idrætscenter vil ruten forløbe ad Fodsporet bagom Kirkegården og ud mod Herlufsholm Allé. Her fortsætter man og drejer til højre ind i Herlufsholmskoven, Hvorfra man fortsætter i en rundtur der ender ved den stejle Lisbjergbakke. Herfra går turen nedad igen ad Slagelsevej, videre ad Herlufsholm Allé og mod mål på Herlufsholm Idrætscenter.

Om Aflyst – Skærtorsdagsløbet

Skærtorsdagsløbet er et af Danmarks ældste motionsløb, der i år afholdes for 85. gang. Til Skærtorsdagsløbet er der mulighed for at løbe henholdsvis 3.2 km, 5.0 km og 10 km. Og er vi heldige løber Kylling med. Alle ruter er lagt i og omkring den skønne Herlufsholm skov. På den lange rute kan man udfordres på en relativt kuperet rute. 5 & 10 km. ruterne er DAF opmålte. Uanset hvilken rute man vælger, er det en skøn måde at starte påskefrokosterne på. Så kom glad.

Der er præmier til nr. 1 herre/dame på hver distance.

Yderligere info

Skærtorsdagsløbet afholdes fra Herlufsholm Idrætscenter med start kl. 11