BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2020

Løbsdato: 14/06/2020
By og landsdel: Aarhus, Østjylland
Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus, Danmark
Distancer: Halvmarathon, 11,4 km
Pris: 445,00 frem til 28.feb. Fra 01.03 til 14.05 465,- og derefter 485,-
RUN WITH MEE 299,- ( og dertil kommer til begge løb et tilmeldingsgebyr på 10,-)
Underlag: Asfalt
Specialløb:
DAF OPMÅLT DISTANCE: Ja
TIDSMÅLING: Chip
Rute bemærkninger: Egnet til personlig rekordEgnet til personlig rekord
Rutebeskrivelse

21,097 KILOMETERS LØBENDE SIGHTSEEING

Til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon viser vi dig det bedste af Aarhus. De første ikoniske bygninger som ARoS Kunstmuseum, Musikhuset og Rådhustårnet kan nydes med pulsen i ro i start- og målområdet. Herefter tager selve ruten dig forbi en række af seværdigheder som bl.a. Den Gamle By, Aarhus Domkirke, Dokk1 og Tivoli Friheden. Du skal med andre ord lede længe efter en halvmarathon rute, der passerer så mange seværdigheder, som BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Aarhus er en by hvor pulsen altid banker og dette vil du tydeligt kunne mærke, når du begiver dig ud på dit livs løbetur.

Om BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2020

HOTSPOTS OG UNDERHOLDNING
Vi skruer op for musikken, danser, hujer og hepper, så du (næsten) glemmer tiden og kilometerne. Du kommer til at møde alt fra cheerleaders til hornorkestre og power zones med fuld blæs på musikken. BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er det løb i Danmark, der har mest underholdning på ruten, så én ting er helt sikkert: Du kommer bestemt ikke til at kede dig! Der vil være masser af underholdning og vi lover, at alle sanser bliver udfordret. Du vil møde alt fra sambadansere til DJ's og rock bands. Helt unikt har vi også en Tour Caravane, som kendes fra de store cykelløb, bl.a. Tour De France. Den kører foran løberne, og sætter de mere end 40 - 60.000 tilskuere i den helt rette stemning, så de er klar til at heppe og hjælpe dig på vej. Max deltagerantal 12.000

Yderligere info

Den 14. juni 2020 klæder Aarhus sig endnu engang på til fest, når tusindvis af løbere indtager Aarhus’ gader, som for en enkelt dag bliver forvandlet til et inferno af feststemte motionister, glæde og underholdning. Aarhus Motion byder for ottende gang velkommen til 21,097 hæsblæsende kilometer, smækfyldt med underholdning og gode oplevelser og for femte gang er det med BESTSELLER som hovedsponsor. Ruten tager løberne med gennem en totalt afspærret Aarhus midtby, og henviser denne dag bilerne til garagen.

VI GENTAGER SUCCESEN – RUN WITH ME

Har tanket strejfet dig, hvor rart det kunne være med lidt opbakning fra din løbe-buddy, ven/veninde eller kæreste godt halvvejs inde i løbet? Eller kunne du bare godt tænke dig at give en af dine venner mulighed for at opleve halvmarathonsuset sammen med dig, uden at de nødvendigvis skal løbe 21,097 km.

Vi gentager succesen fra 2019 med Run With Me. Få din løbe buddy til at læse mere om konceptet.

Startnummerudleveringen foregår i Musikhuset, hvor også EXPO messen afvikles.

Der er selvfølgelig t-shirt og medalje til alle deltagerne. Og dertil kommer meget andet.