BESTSELLER Aarhus City Halvmaraton

Site Overlay
Løbsdato: 12/06/2022
By og landsdel: Aarhus, Østjylland
Rådhusparken, Park Allé, Aarhus, Danmark
Distancer: Halvmarathon
Pris: Pris pr. deltager for Halvmaraton
Til og med 1. mar 2022 11:59 455,00 DKK + gebyr

Fra 1. mar 2022 12:00 475,00 DKK + gebyr

Fra 15. maj 2022 12:00 495,00 DKK + gebyr

Pris pr deltager for Run With Me 299,00 DKK + gebyr

Håndteringsgebyr: 10,00 DKK pr. deltager
DAF OPMÅLT DISTANCE: Ja
TIDSMÅLING: Chip
Rutebeskrivelse

Til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon viser vi dig det bedste af Aarhus. De første ikoniske bygninger som ARoS Kunstmuseum, Musikhuset og Rådhustårnet kan nydes med pulsen i ro i start- og målområdet. Herefter tager selve ruten dig forbi en række seværdigheder som bl.a. Aarhus Domkirke, Dokk1 og Tivoli Friheden. Du skal med andre ord lede længe efter en halvmarathon rute, der passerer så mange seværdigheder, som BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Aarhus er en by, hvor pulsen altid banker, og dette vil du tydeligt kunne mærke, når du begiver dig ud på dit livs løbetur.

Om BESTSELLER Aarhus City Halvmaraton

Vi skruer op for musikken, danser, hujer og hepper, så du (næsten) glemmer tiden og kilometerne. Du kommer til at møde alt fra cheerleaders til hornorkestre og power zones med fuld blæs på musikken. BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er det løb i Danmark, der har mest underholdning på ruten, så én ting er helt sikkert: Du kommer bestemt ikke til at kede dig! Der vil være masser af underholdning, og vi lover, at alle sanser bliver udfordret, når du møder sambadansere, DJ's og rock bands. Helt unikt har vi også en Tour Caravane, som kendes fra de store cykelløb. Den kører foran løberne, og sætter de mere end 40 - 60.000 tilskuere i den helt rette stemning, så de er klar til at heppe og hjælpe dig på vej.

Yderligere info

Er du i tvivl om, hvordan du skal gribe træningen an? Så er der hjælp at hente.. Vi har alliereret os med Løbeshop.dk og deres løbeekspert Jesper Petersen, der er uddannet fysioterapeut og har adskillige halv- og helmarathons på CV’et. Jesper har lavet et træningsprogram frem mod BESTSELLER Aarhus City Halmarathon, der tager udgangspunkt i, at du kan løbe 5 km og løber et par gange om ugen.

 

Kender du en, der skal deltage i BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, så kan du tilmelde dig Run With Me – en unik mulighed for at opleve magien til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon sammen med en ven.

Distancen er cirka 11-11,5 km og udgør den sidste halvdel af ruten. Halvmarathondeltageren ’samler dig op’ i en Run With Me zone halvvejs på ruten, hvorefter I følges ad frem mod mål. Du kan således træde til med frisk energi og give den max gas med opmuntrende tilråb og mental opbakning på de tidspunkter, din buddy har brug for det. Til sidst kan I dele sejrsrusen, når målstregen passeres på en tilskuerspækket Frederiks Allé.