Bike Ultra

Løbsdato: 15/08/2020
By og landsdel: Kerteminde, Fyn og øerne
Hans Schacksvej 182, Kerteminde, Danmark
Distancer: 370 km, 550 km
Pris: 700
Underlag: Asfalt
Specialløb: Fællesstart (cykling), Landevej (cykling)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Nej
Rutebeskrivelse

Vi følger de over 1000 år gamle historisk fynske ruter, som stammer helt tilbage fra vikingetiden. Efter vikingerne var det den berygtede sørøverkonge Marsk Stig som beherskede territoriet indtil nutiden, hvor det fantastiske landskab stadig tiltrækker kunstnere og frilufts entusiaster fra hele verden.
Vores rejse ud i den Fynske natur er en fejring af Fyns udnævnelse til; Bedste OUTDOOR Destination 2019 af Scandinavian Outdoor Award i Berlin, Tyskland.

Om Bike Ultra

Danmarks længste non-stop landevejsløb

Er du klar på dit livs udfordring?
Vi har skruet Danmarks længste og smukkeste ultra landevejsløb sammen til de af Jer der bare ikke - indtil nu - har kunnet få nok!
Vælg imellem 370 eller 550km - Non-stop Road Race Fyn rundt.

Yderligere info

Dette event betragtes som et “udholdenheds løb”, og som sådan betragtes løbet ikke som en traditionel konkurrence, men snarere som en livs præstation. Vi registrerer sluttider, offentliggøre resultater og uddeler præmier til topplaceringer, men selve gennemførelsen af løbene er den største bedrift – ikke hvor hurtigt! Derfor fanges begivenhedens ånd snarere i selve oplevelsen end i hver deltageres slutresultat.

Langs med ruten vil der være depoter med forplejning og medic teams. Skulle du løbe tør for power sørger vi også for at du bliver samlet op og bragt tilbage til start.