BIKE&CO Moesgaard MTB Race , AFLYST

Løbsdato: 24/05/2020
By og landsdel: Moesgaard Strand , Aarhus, Østjylland
Unnamed Road, 8270 Højbjerg, Danmark
Pris: 325,- frem til 31. marts. Herefter 375,-
Underlag: Asfalt, Grus, Skovsti
Specialløb: MTB (cykling)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rute bemærkninger: Betydelige stigningerBetydelige stigninger
Rutebeskrivelse

Ruten er 18 km og er sirligt afmærket. Store gule skilte, små orange flag, kegler og afspærringsbånd sørger for, at I hele tiden er på rette vej. Ruten er sat sammen på en måde, så der for kendere af Marselisborgskovene både er genkendelser og nye måde at køre sporet på.

Der køres både på de officielle mtb-spor og på skovstier. Vi garanterer, at der både er hårde stigninger, tekniske sekvenser, stykker med flow og udfordrende nedkørsler. Rutens to sløjfer vil føles forskellige og udfordrende på hver deres måde.

Om BIKE&CO Moesgaard MTB Race , AFLYST

BIKE&CO Moesgaard MTB Race
6 timer - 1 runde - 2 forskellige sløjfer

Rammerne sat til en spændende dag med MTB vennerne.
6 timers rundeløb i Marselisskoven på MTB. I bestemmer selv, hvor hård udfordringen skal være, da I selv vælger, hvor mange omgange, I kører, og hvor mange pauser, I holder. Omdrejningspunktet bliver Moesgaard strand, hvor vi sørger for masser af hygge, lir og energi til stængerne.

Yderligere info

SAMARBEJDE OG INTERN KONKURRENCE

Et hold kan bestå af en til fire personer, og I bestemmer selv, om I vil cykle alle 6 timer eller mindre. En omgang er 18 km og kan deles op i to mindre sløjfer – en sydlig sløje og en nordlig sløjfe på hver 9 km. I kommer ind omkring start/mål ved Moesgaard Strand hver 9 km, hvor I kan vælge at forsætte, skifte rytter, holde pause mm. Der bliver taget tid efter hver del, altså efter hver 9. km. Der er således mulighed for at variere længden af det kørte, inden I skifter til en ny person. I styrer helt selv, hvornår I vil skifte og hvor længe, I holder pause.

I start/mål er der opsat skærme, så I løbende kan sammenligne tiderne på runderne og de enkelte rytteres tider. I kan således både konkurrere med jer selv, holdkammeraterne og de andre hold.