BMI Cannonball #3 – Thomas og Erling løber nr. 75

Site Overlay
Løbsdato: 28/05/2022
By og landsdel: Beder-Malling, Østjylland
Bredgade 5, Malling, Danmark
Distancer: Halvmarathon, 7 km, 14 km
Pris: 75 kr. uanset distance (+15 kr. gebyr)
Underlag: Asfalt, Grus
Specialløb: Cannonball (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Nej
Rute bemærkninger: Egnet til personlig rekordEgnet til personlig rekord
Rutebeskrivelse

Flad rute bestående af asfalt og grus – meget natur at se på undervejs.
Ruten kan ses her: https://www.plotaroute.com/route/1801458

Om BMI Cannonball #3 – Thomas og Erling løber nr. 75

BMI Løb & Motion præsenterer med stolthed sin tredje udgave af BMI Cannonball, denne gang med undertitlen Thomas og Erling løber nr. 75 for at fejre, at Erling Brødbæk og Thomas Wollesen Rambusch denne dag runder en milepæl.
Ruten starter ved Egelundhallen mellem Beder og Malling, Bredgade 5, 8340 Malling (her er masser af parkeringspladser lige ved start) og afvikles på en rundstrækning a 7,03 km, således at der er mulighed for at løbe 7 og 14 km samt halvmaraton. Distancen vælges ved tilmelding på Sportstiming. Underlaget er asfalt og grusstier, og ruten er yderst flad. Der er depot efter hver omgang (dvs. efter 7, 14 og 21,097 km) – depotet vil indeholde vand, cola, slik, chips og hvad vi ellers finder på af sjove sager. SuperBrugsen Malling og SuperBrugsen Beder vil kappes om at sørge for god forplejning på depotet. ALLE er ansvarlige for at hjælpe til med oprydning – brug de opstillede poser/spande. Efter løbet byder Café Klubånd på et mindre traktement, som vi ikke kan løfte sløret for endnu.
Bemærk, at vi naturligvis sørger for, at arrangementet som hele og dermed også depotet overholder alle gældende retningslinjer, så det kan være, at depotet bliver betjent, og det kan være, at traktementet bliver i form af en goodiebag.
Der er begrænset mulighed for bad og omklædning, men der forefindes toiletter. Der er mulighed for henstilling af tasker og poser i omklædningsrum, men på eget ansvar.
Maks. gennemførelsestid for løbet er 3 timer. Mulighed for eftertilmelding på dagen (+50 kr.), hvis der ikke er udsolgt. Maks. deltagerantal: 200.
Starten for alle distancer går kl. 9.00, medmindre et eventuelt forsamlingsforbud medfører forskudt start.
Pris for alle distancer: 75 kr. (+ gebyr). Der er 25 kr. i rabat til medlemmer af Dansk Halvmarathon Klub – tilmeldinger tjekkes mod officiel medlemsoversigt. Snyd medfører annullering af tilmelding uden tilbagebetaling.
Tilmelding er åben.
Hvis løbet bliver aflyst, tilbagebetales deltagerprisen naturligvis.
Løbet afvikles efter Dansk Halvmaraton Klub og Klub 100 Halvmaratons regler, dvs. autostop skal være slået fra på løbeuret, og tiden må ikke stoppes undervejs. Tiden registreres i mål og annonceres hurtigst muligt på Sportstiming. Her kan diplom også downloades efterfølgende. De almindelige færdselsregler skal overholdes - dvs. hold til venstre på offentlig vej, og løb ikke flere ved siden af hinanden på vejen. Vejen skal krydses én gang på ruten (bemandet med officials), så hold godt øje, og pas på trafikken.
Ruten kan ses her: https://www.plotaroute.com/route/1801458
Der er medalje til alle deltagere i mål, og der løbes med løbsnummer.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til: BMICannonball@hotmail.com
Løbet afvikles i samarbejde med Lions Club Beder-Malling, der har en Lykkevogn stillet op på dagen. Gevinst hver gang - rigtig mange fine præmier, så besøg gerne vognen. De tager imod MobilePay.
Pokalforum i Beder har ydet os uvurderlig hjælp med medaljerne, og SuperBrugsen Malling og SuperBrugsen Beder vil kappes om at levere lækkerier og forfriskninger til depotet. XL-Byg Malling sørger for vand efter løbet. Café Klubånd sørger for at stille sulten.
Ariana Blomster i Malling vil gerne igen være vores sponsor, og det er vi rigtig glade for.
Martin Rådgivning & Revision er også sponsor på løbet, og vi er meget glade for at have dem med.
Også ombord på sponsorfronten er danbolig Beder, som vi ligeledes nyder at have med på arrangementet.