BMI Pizza Run #11

Site Overlay

BMI Pizza Run #11

Løbsdato: 27/02/2024
starttid, fra kl :

16.30

Adresse:
Beder, Østjylland
Distancer: Halvmarathon, 7 km, 14 km
Pris: 100 kr.
Underlag: Asfalt, Grus
Specialløb: Cannonball (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
Chip: Manuel tidstagning
Rute bemærkninger: Egnet til personlig rekordEgnet til personlig rekord
Rutebeskrivelse

https://www.plotaroute.com/route/1657683

Om BMI Pizza Run #11

BMI Løb & Motion gentager vores succesfulde koncept – velkommen til BMI Pizza Run #11.

Som tidligere afvikles løbet i samarbejde med Beder Pizzeria, Beder Landevej 41, 8330 Beder, og datoen er tirsdag 27. februar. Parkering på Nygårds Allé umiddelbart over for pizzeriaet (drej ikke op til pizzeriaet, men ned ad vejen lige ved siden af og så til venstre ind på p-pladsen). Det er ABSOLUT forbudt at bruge de private pladser efter pizzeriaet på højre hånd - er p-pladsen fuld, brug da parkering ved Beder Torv eller i industriområdet i Beder. For dem, der kommer på cykel, bedes I undgå at stille cyklerne foran beboelsesejendommen ved siden af pizzeriaet.

Konceptet er det samme som tidligere, dog tilpasset dagslyset - dvs. start for halvmaraton kl. 16.30 (mulighed for Early Start), 14 km og 7 km kl. 17.00 - og efter løbet udleveres en pizza (vælg mellem nr. 1-7 på menukortet) og en øl/sodavand, der kan nydes på stedet eller tages med hjem. Pizzatilbuddet er kun gyldigt på løbsdatoen og kan ikke erstattes med kontanter eller tilgodebevis.

Der er depot med vand og sodavand for hver runde. Maks. gennemførelsestid for halvmaraton er 3½ timer. Efter løbet udleveres medalje, og der ligger diplom til selvudfyldelse.
Når man har fået udleveret sit nummer (før start), skal man gå ind i pizzeriaet og vise det, når man bestiller sin pizza, inden man løber, så de ved, hvornår de skal have den færdig.
Ruten kan ses her: https://www.plotaroute.com/route/1657683
Løbet er på eget ansvar - og Klub 100 og DHK's regler er gældende, dvs. uret må ikke stoppes undervejs, og der må ikke være autostop slået til på uret.
Prisen er 100 kr. uanset distance.

Tilmeldingsprocedure (tilmelding åbner 1. februar): Tryk på tilmeldingsknappen. Hvis tilmeldingen kan gennemføres på Nemtilmeld (maks. 60 pladser), indbetales beløbet (100 kr.) via MobilePay til 63875 (BMI Løb & Motion) med teksten "BMI Pizza Run". Dit navn fremgår af indbetalingen. Se altså bort fra, at der på sitet står 0 kr. - vi skal have lidt økonomi i løbet, så beløbet skal indbetales særskilt.
Tilmeldingsgebyret refunderes kun ved aflysning af løbet.
Startlisten offentliggøres på BMI Cannonballs Facebook-side (https://www.facebook.com/BMI-Cannonball-113135560105646), og resultatlisten bliver slået op på BMI Løb & Motions hjemmeside (http://bmi-egelund.dk/motion/resultater/).
Spørgsmål til løbet kan rettes til BMICannonball@hotmail.com

Tak til Beder Pizzaria, der sørger for vores aftensmad, og tak til Pokalforum, der sørger for, at alle får en fin medalje med hjem. Også tak til Nemtilmeld, der sørger for, at det går nemt med tilmeldingen.