BMI Pizza Run #3

Site Overlay
Løbsdato: 26/04/2022
By og landsdel: Beder, Østjylland
Beder Landevej 41, Beder, Danmark
Distancer: Halvmarathon, 7 km, 14 km
Pris: 75 kr.
Underlag: Asfalt, Grus
Specialløb: Cannonball (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Nej
Rutebeskrivelse

https://www.plotaroute.com/route/1657683

Om BMI Pizza Run #3

BMI Løb & Motion gentager succesen sammen med Beder Pizzaria - BMI Pizza Run #3 er en realitet. Løbet afvikles efter Klub 100 Halvmaratons og Dansk Halvmaraton Klubs regler - dvs. ingen autostop på uret, ingen standsning af uret undervejs. Deltagelse er på eget ansvar. Betalingen refunderes kun ved aflysning af løbet.
Der er væskedepot i målområdet under løbet (runder a 7 km). Efter løbet udleveres en kupon, som kan indløses i Beder Pizzaria til en pizza (vælg mellem nr. 1-6 på menukortet) og en sodavand. Kuponen gælder kun på løbsdagen og kan ikke erstattes med kontanter eller tilgodebeviser. For nemheds skyld bedes pizzaen bestilt, inden man løber, så ventetiden bagefter kan reduceres.
Tilmeldingsprocedure: Gå ind på https://bmimotion.nemtilmeld.dk/3/ - gennemfør tilmelding, hvis der er plads. Maks. 50 deltagere. Se bort fra prisen på 0 kr. Er der plads, indbetales 75 kr. via MobilePay til 63875 (BMI Løb & Motion). Startlisten offentliggøres på BMI Cannonballs Facebook-side (https://www.facebook.com/BMI-Cannonball-113135560105646). Prisen er 75 kr. for deltagelse, uanset om man ønsker pizza eller ej. Efter løbet offentliggøres resultatliste på BMI Løb & Motions hjemmeside (http://bmi-egelund.dk/motion/resultater/)
Tak til Beder Pizzaria, der sørger for vådt og tørt til løberne, til SuperBrugsen Beder, der hjælper os med depotet, og til Pokalforum, der sørger for, at alle får en fin medalje med hjem.