Carl Nielsen MTB løb

Information Løbsdato:30/09/2018 Startsted og tid : By og landsdel:Årslev, Fyn og øerne Distancer: 15 km, 30 km, 60 km

Pris:”DEN FRIE VILJE”: 1 omgang, inklusiv forplejning og tidstagning: 50 kr.
”DEN GODE VILJE”: XCM halv-marathon, 2 omgange, inklusiv forplejning og tidstagning: 175 kr. Klasser: Herre og Dame.
”DEN UUDSLUKKELIGE VILJE”: XCM marathon, 4 omgange, inklusiv forplejning og tidstagning: 225 kr. Klasser: Herre, Dame og Stafet (pris: 350 kr. per hold).


Underlag: Grus, Skovsti Specialløb: MTB (cykling) Rute bemærkninger: Betydelige stigningerBetydelige stigninger Tilmelding på dagen:
Rutebeskrivelse

Rute: Ibjerg-sporet – Viljens bakke – Ibjerg-sporet (ca 15 km). Køres en, to eller fire omgange. Ruten svarer til et ”blåt spor” med hjul- og spor-kontakt overalt, er med godt flow, er uden asfalt og har et helt godt antal højde-metre.

Om Carl Nielsen MTB løb

Invitation: Deltag i Carl Nielsen MTB race i en af følgende starter:

KL 10.00: ”DEN UUDSLUKKELIGE VILJE”: XCM, 4 omgange, ca 60 km.
KL 10.05: ”DEN GODE VILJE”: XCO, 2 omgange, ca 30 km.
KL 10.10: ”DEN FRIE VILJE”: 1 omgang, ca 15 km.

STAFET-klasse! NYT-NYT. Der kan deltages i stafet-klassen med hold på op til fire ryttere. Startnummeret til “DEN UUDSLUKKELIGE VILJE” skal rundt på den 15 km lange rute fire gange. Holdet bestemmer selv, hvem der cykler hvilke omgange. Så lav et hold med to, tre eller fire ryttere og deltag i dysten :-)

Bad og omklædning:
DAF OPMÅLT DISTANCE:Nej
TIDSMÅLING:Chip
Yderligere info

”Det var stærkt frostvejr med snestorm og vinden var imod. Da vi kom hen til et sted, der hedder Ibjerg, var der en slags hulvej, hvor der op ad skrænten voksede en del bjærgfyr. Vi havde hidtil haft stærk modvind, og da vi nu kom ind i hulvejen og fik læ for den kolde blæst, føltes det så hyggeligt og velgørende, at vi syntes, vi blev helt varme, som hjemme i mors stue.”

Carl Nielsen (1865-1931). Fra ”Min Fynske Barndom” (1927).