Champagneløbet

Information Løbsdato:31/12/2018 Startsted og tid : By og landsdel:Silkeborg, Østjylland Distancer: 5 km., 10 km., Halvmarathon, 3 km

Pris:Deltagerpris:
85,- 2,5km “Danmarks sjoveste løb”
125,- 5km Walk
125,- 5km
145,- 1/4 Marathon Walk (10,6 km)
145,- 1/4 Marathon (10,6 km)
175,- 1/2 Marathon
+ tilmeldingsgebyr på 15,00kr
Underlag: Asfalt Specialløb: Adventure (løb), Børneløb (løb, cykling, OCR, triathlon, duathlon) Rute bemærkninger: Egnet til personlig rekordEgnet til personlig rekord Tilmelding på dagen:
Rutebeskrivelse

For 5km Walk og 5km løb er ruten den højre sløjfe om søen.
1/4 Marathon går/løber hele ruten og starter med at løbe om den venstre del af Silkeborg Langsø. 1/2 Marathon skal hele ruten igennem 2 gange.
“Danmarks sjoveste løb” er på skovstien hen over Odden og tilbage ad Vestergade.

Om Champagneløbet

Vi tager dig og din familie på en festlig løbetur gennem skønne Silkeborg by. Der vil være underholdning med musik, dans og festligt fyrværkeri undervejs.
Og når du efter en vellykket løbetur kommer i mål, byder vi på champagne til de voksne, sodavand til de unge og lækker kransekage til alle.

Du får hermed mulighed for både at sætte personlig rekord samtidig med at tankerne bliver klar til hvad der skal ske i det nye år.

Der vil være professionel tidtagning med chips, toiletvogne ved mål og undervejs, vanddepoter samt mulighed for bad og køb af mad ved målområdet.

Champagneløbet er tiltænkt for alle, altså Hr. og Fru Danmark og gerne inkl. deres børn. Mormor eller farfar kan også deltage.

I år har vi jubilæum og glæder os derfor endnu mere til at se dig nytårsaftens dag og årets festligste løb!

Bad og omklædning:
DAF OPMÅLT DISTANCE:Nej
TIDSMÅLING:Chip