Christmas city run

Løbsdato: 10/12/2019
By og landsdel: Aarhus, Østjylland
Værkmestergade 27, 8000 Aarhus, Danmark
Distancer:

Pris: 155,- pr deltager ( der kan være op til og med 6 personer på et hold)
Underlag: Andet, Asfalt, Grus, Græs, Sand
Specialløb: Adventure (løb, ocr)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Nej
Rutebeskrivelse

VAD ER CHRISTMAS CITY RUN?

Christmas City Run minder på mange måder om et orienteringsløb, hvor du kommer til at opleve julestemningen i Aarhus på en helt ny måde. Løbet tager dig forbi finurlige og julepyntede lokationer med funklende julelys, sprøde julekager og stemningsfyldt musik. Du kommer blandt andet til at løbe under den nye stjernehimmel på strøget, forbi Sallings smukke jule-facade med julemandens værksted i vinduet og gennem Bruuns Galleri. Det bliver sjovt, når jagten på julemandens hjælpere går ind.

Løbet foregår i mindre hold af 2-6 deltagere (inklusiv en holdkaptajn), som holdvis løber til de forskellige poster. Hvert hold skal have et holdnavn, som vil fremgå på startnumrene. I vil blive guidet rundt ved hjælp af en app, som leder jer til til de forskellige poster, der er spredt rundt omkring i byen. Inden starten går, får I adgang og introduktion til appen, hvorefter det er holdets egen opgave at koordinere sin rute bedst muligt.

Der afsættes 90 minutter til at få indsamlet beviser ved så mange poster som muligt. Det kan være en fordel at have ’gode ben’, men det kan være lige så fordelagtigt at være god til at strukturere sin rute mest optimalt. Holdet skal være i mål inden for tiden for at være med i rangeringen.

Om Christmas city run

MÅLOMRÅDE
Vi laver et hyggeligt målområde på pladsen ved DGI-huset, hvor du kan hænge ud med dit hold og de andre deltagere. Under hele arrangementet vil der være løbsspeak ved værterne fra Go' Morgen Aarhus på Radio go!FM.

Prisen er kun 155 kr. pr. deltager.

DET FÅR DU:
- Nissekostume, så du kan løbe dig i julestemning
- Kaffe og lækker snack efter løbet
- Fed juleoplevelse i Aarhus City

Yderligere info

Der er 4 starter . kl. 16.00 ( 165 pladser tilbage) , kl. 17.00 (UDSOLGT) , kl. 18.00 (UDSOLGT) , kl. 19.00 ( 50 pladser tilbage) pr. 26. september