Copenhagen Half Marathon

Løbsdato: 16/09/2018
Startsted og tid : 11:15:00
By og landsdel: København Ø, Hovedstaden
Øster Allé, 2100 København Ø
Distancer: Halvmarathon
Pris: 475 kr inkl Nike t-shirt, fra og med den 27. august stiger prisen til 525 kroner.
Specialløb:
DAF OPMÅLT DISTANCE: Ja
TIDSMÅLING: Chip
Tilmelding på dagen: Ja
Rutebeskrivelse

Ruten til Copenhagen Half Marathon går gennem det bedste af København og Frederiksberg. Der er lagt særlig vægt på at skabe en super hurtig, men samtidig en seværdig rute med stor tilskueropbakning.

Ruten er spærret for al biltrafik, men kan i perioder krydses via bilsluser fordelt i byen. Fodgængere og cyklister kan, hvor der ikke er hegnet af, krydse ruten, når der ikke er løbere tilstede.

Ruten er opmålt og certificeret af Dansk Atletik Forbund og Det Internationale Atletikforbund/AIMS, og den kan tilgås på map.cphhalf.dk eller offline her

Undervejs på ruten kommer deltagerne forbi forskellige Power Zones udviklet i samarbejde med Wonderful Copenhagen, og op til 20 underholdningsspots til glæde for både løbere og publikum.

Forplejning
ja

Om Copenhagen Half Marathon

Copenhagen Half Marathon har start og mål på Øster Allé. Løbet bygger videre på VM Halvmaraton 2014, og første udgave af CPH Half fandt sted i 2015.

Løbet opnåede allerede forud for sin debutudgave i 2015 Det Internationale Atletik Forbunds Road Race Bronze Label i januar 2015. I januar 2016 blev løbet som det første i Norden tildelt Det Internationale Atletik Forbunds Road Race Silver Label, og i marts 2017 opnåede CPH Half Gold Label som et af blot 14 halvmaratonløb i verden. Kriterierne for at modtage et IAAF label inkluderer områder som elitefelt, afspærring, sikkerhed, resultatformidling, kommunikation, tv-dækning m.m

Bad og omklædning:

Ja