Copenhagen Runners High – Frederiksberg

Løbsdato: 26/05/2019
By og landsdel: København, Hovedstaden
Falkoner Alle 21, Frederiksberg, Danmark
Distancer: 6 km

Pris: DKK 150 ved online tilmelding inden 24. maj. DKK 200 ved tilmelding på dagen (kun hvis der er plads)
Underlag: Andet, Asfalt
Specialløb: Serieløb (løb), Trailløb (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rute bemærkninger: Betydelige stigningerBetydelige stigninger
Rutebeskrivelse

Ruten er 3 km lang og skal løbes to gange. På turen skal du prøve kræfter med både trapper, smalle gange, P-kælder og mange andre spændende områder. I Frederiksberg Centret kommer turen til at gå op og ned ad rulletrapperne, rundt blandt centrets 90 butikker og selvfølgelig en tur op på parkeringstaget, hvor du kan nyde det flotte view ud over Frederiksberg og København. På Frederiksberg Gymnasium, der er tegnet af arkitekt Henning Larsen, skal vi løbe gennem den smukke bygning og opleve de fantastiske trappepartier, den smukke aula, og kældergangene, hvor du kan være heldig at støde på et billede eller to af de tidligere ‘kendte’ elever.

Start/Mål er placeret på Falkoner Plads, lige foran Gymnasiet, hvilket er let tilgængeligt, da Frederiksberg Metro station ligger lunder 50 meter derfra. Alternativt kan du parkere i Frederiksberg Centret.

Om Copenhagen Runners High – Frederiksberg

Copenhagen Runners High er et urbant trailløb, der giver dig højdemeter i benene og høj puls - og oplevelser med løb på steder, hvor du normalt ikke færdes. Frederiksberg Centeret er løbets 2. afdeling. Løbet arrangeres i samarbejde med Frederiksberg Centeret og Frederiksberg Gymnasium.

Yderligere info

Max. 300 pladser – så skynd dig at sikre dig et startnummer.

Der er masser af fede lodtrækningspræmier, samt præmier til løbets 3 hurtigste mænd og kvinder. – Sponsoreret af Kaiser Sport og Ortopædi: http://www.kaisersport.dk/

Dato: Søndag 26/5 klokken 9.00.

Startnummerudlevering: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100, 1. tv., København V.
Torsdag 23/5 klokken 9-16
Fredag 24/5 klokken 9-16
Eller på løbsdagen i start/målområdet 08.30-09.45.