Copenhagen Runners High – Mærsk Tårnet

Løbsdato: 22/09/2019
By og landsdel: København , Hovedstaden
Blegdamsvej 3B, København, Danmark
Distancer: 5,5 km
Pris: DKK 150 ved online tilmelding inden 19. september. DKK 200 ved tilmelding på dagen (kun hvis der er plads)
Underlag: Andet, Asfalt
Specialløb: Adventure (løb, ocr), Serieløb (løb), Trailløb (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rute bemærkninger: Betydelige stigningerBetydelige stigninger
Rutebeskrivelse

Mærsk Tårnet er 15 etager højt fra gadeplan og måler 75 meter. Det er lidt højere end Rigshospitalets helikopterplatform, som ligger i 71 meters højde. Og der er intet mindre end 450 trin til toppen, hvor du så til gengæld kan nyde en fantastisk udsigt. Og bare rolig, der kommer du op tre gange 😉

Om Copenhagen Runners High – Mærsk Tårnet

Copenhagen Runners High er et urbant trailløb, der giver dig højdemeter i benene og høj puls - og oplevelser med løb på steder, hvor du normalt ikke færdes. Mærsk Tårnet er 2019-løbets 3. afdeling. Løbet arrangeres i samarbejde med Københavns Universitet (Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet) og Løbeklubben Fortius, som dermed tjener penge til deres foreningsudvikling.

Mærsk Tårnet er med en indbydende og bæredygtig campuspark samt et åbent torv mod Blegdamsvej fuldt integreret i bydelen. Som det øvrige Panum er bygningen placeret i hjertet af Science City - en af Europas største koncentrationer af uddannelse og forskning. Tårnets arkitektur hviler på en ide om at skabe fællesskaber - mellem forskerne, mellem studerende og med byen. Med sine 3.300 kobberskodder, der tegner et relief-agtigt udtryk, state of the art forskningsfaciliteter samt en indbydende campuspark udgør området omkring Mærsk Tårnet et smukt designet, varieret og grønt byrum.

Yderligere info

Dato: Søndag 22/9 klokken 10.00.

Deltagerantal: Max. 300 pladser – så skynd dig at sikre dig et startnummer.

Præmier Mange fede lodtrækningspræmier, samt præmier til løbets tre hurtigste mænd og kvinder. Sponsoreret af Kaiser Sport og Ortopædi.

Startnummerudlevering: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100, 1. tv., København V.
Torsdag 19/9 klokken 9-16
Fredag 20/9 klokken 9-16
Eller på løbsdagen i start/målområdet 08.30-09.45.