DAC Arkitekturløb

Løbsdato: 05/05/2019
By og landsdel: København , Hovedstaden
DAC WELCOME (BLOX), Bryghuspladsen 10, 1473 København K
Distancer: 5 km., 10 km.

Pris: Voksen: DKK 295 (+ DKK 18 gebyr)
Barn: DKK 150 (+ DKK 18 gebyr)
Kørestolsbruger (+ledsager): DKK 295 (+ DKK 18 gebyr)
Underlag: Andet, Asfalt
Specialløb:
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Nej
Rutebeskrivelse

Løbet starter ved BLOX og fortsætter videre på en anderledes oplevelsestur i København. Ruten er planlagt af DAC, DGI Storkøbenhavn og Kulturkvarteret og byder på en perlerække af byens smukkeste bygninger – og du får også helt exceptionelt mulighed for at løbe igennem bygninger, der til dagligt er lukket for offentligheden.

På turen vil du komme igennem BLOX, Nationalmuseet, Tivoli, Kongernes Lapidarium, læsesalen på Det Kgl. Bibliotek og mange flere af Københavns fantastiske bygninger og gader.

 

Om DAC Arkitekturløb

DAC Arkitekturløb er et unikt oplevelsesløb, hvor du ser Danmarks arkitektur på en helt ny måde. Løb igennem bygninger og passager, på stier og trapper, i haver og parker, gemte bygninger og storslåede museer – og få særlig adgang til bygninger, der til dagligt er lukket for offentligheden.

DAC Arkitekturløb er et motionsløb, men nok ikke helt som du kender det. Det er nemlig en helt speciel løbeoplevelse igennem bygninger og passager, på stier og trapper, i haver og parker, historiske bygninger og smukke museer – uden tidtagning. Her er fokus i stedet på de fantastiske omgivelser, du kommer forbi på din vej. Omgivelser der er lige inspirerende, om du løber 5, 10 eller 15 kilometer i timen. For over hele Danmark byder vores byers arkitektur på oplevelser i absolut særklasse, som bare venter på at blive opdaget.