DHL STAFETTEN 2020

Løbsdato: 18/08/2020
By og landsdel: Aarhus, Østjylland
Oddervej 4, 8000 Aarhus, Danmark
Distancer: 5 km.
Pris: 954,- fra 01.03 til 01.maj. 1004 fra 02. maj til 31. maj . 1054,- / hold fra 01.juni ,
Underlag: Asfalt, Grus, Græs, Skovsti
Specialløb: Stafet (løb, duathlon, triathlon, OCR)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rute bemærkninger: Betydelige stigningerBetydelige stigninger
Rutebeskrivelse

Foregår i og omkring Mindeparken på en 5km rute. Walkruten har start og mål i Mindeparken og ellers går 5km ruten i skoven syd for Mindeparken.

Om DHL STAFETTEN 2020

LØBEFEST I MINDEPARKEN - VERDENS STØRSTE FIRMAFEST

Vær med i Mindeparken, Aarhus til en kæmpe folkefest, hvor 47.000 motionister henover 3 dage begiver sig ud på et 5x5 km stafetløb eller en 5 km walk. I 2020 er det 38. gang, at DHL Stafetten afholdes. Mere end 1.600 offentlige og private virksomheder benytter lejligheden til at mødes til en venskabelig dyst og derfor har stafetten fået tilnavnet ”verdens største firmafest”. DHL Stafetten er en oplagt mulighed for et firmaarrangement, hvor man mødes i hyggelige rammer til enten en løbe- eller gåtur. I mange virksomheder er DHL Stafetten blevet en del af deres dna og en begivenhed, der snakkes om på kontoret og over frokosten både inden og efter selve arrangementet.

Yderligere info

MADKASSE

Alle hold modtager en DHL madkasse med mad og snacks. Den indeholder bl.a. brød fra Pågen, diverse pålæg fra Dansk Supermarked og slik fra Carletti. Herudover modtager hver deltager enten en gratis vand, sodavand, øl eller vin. Hvis man ikke ønsker madkassen, kan den fravælges i tilmeldingsdelen. Man kan også medbringe sin egen grill eller bestille mad udefra.

HYGGE

Efter stafetten eller gåturen er der tid til at hygge og evt. tjekke op på, hvorvidt det er i år lykkedes at slå ens værste rival. Madkasserne pakkes ud, grillene bliver tændt og dagens tur skylles ned med en kold øl mens der spreder sig en duft af pølser i parken. Når mørket sænker sig, og de sidste løbere er ved at være i mål, bliver himlen oplyst af et kæmpe festfyrværkeri.


EN HYGGELIG AFTEN MED TAG OVER HOVEDET

Mere end 10.000 m2 telte er med til at skabe en helt unik stemning over Mindeparken, hvor der hygges på kryds og tværs blandt venner og kollegaer.

Der er flere forskellige teltmuligheder; I kan sidde i et fællestelt med andre virksomheder eller gøre det nemt og lækkert for jer selv, ved at bestille all inclusive hvor der er tænkt på alt fra teltplads til aftensmad.