DHL Stafetten 2022 – Walk

Site Overlay

DHL Stafetten 2022 – Walk

Løbsdato: 16/08/2022
Adresse: Mindeparken, Aarhus, Danmark
Aarhus,
Distancer: 5 km.
Pris: Pris pr. hold
Til og med 1. maj 2022 11:59 979,00 DKK + gebyr

Fra 1. maj 2022 12:00 1.029,00 DKK + gebyr

Fra 1. jun 2022 12:00 1.079,00 DKK + gebyr


Håndteringsgebyr: 25,00 DKK
Specialløb: Stafet (løb, duathlon, triathlon, OCR), Walk (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rutebeskrivelse

Kom og vær med, når vi forvandler Mindeparken i Aarhus til en kæmpe folkefest, hvor 47.000 motionister henover 3 dage begiver sig ud på et 5×5 km stafetløb eller en 5 km walk. I 2022 er det 40. gang, at DHL Stafetten afholdes. Mere end 1000 offentlige og private virksomheder benytter lejligheden til at mødes til en venskabelig dyst og derfor har stafetten fået tilnavnet ”verdens største firmafest”.

Walkerne får deres tid registreret via engangschip, som er monteret på et af de fem startnumre, der hører til et hold. HUSK derfor at én af deltagerne skal bære dette startnummer. Holdets tid kan ses på www.aarhusmotion.dk.

Om DHL Stafetten 2022 – Walk

Alle hold modtager en DHL madkasse med mad og snacks. Den indeholder bl.a. brød fra Pågen, diverse pålæg fra Dansk Supermarked og slik fra Carletti. Herudover modtager hver deltager enten en gratis vand, sodavand, øl eller vin. Hvis man ikke ønsker madkassen, kan den fravælges i tilmeldingsdelen. Man kan også medbringe sin egen grill eller bestille mad udefra. Efter stafetten eller gåturen er der tid til at hygge og evt. tjekke op på, hvorvidt det i år er lykkedes at slå ens værste rival. Madkasserne pakkes ud, grillene bliver tændt og dagens tur skylles ned med en kold øl, mens der spreder sig en duft af grill-pølser i parken. Når mørket sænker sig, og de sidste løbere er ved at være i mål, bliver himlen oplyst af et kæmpe festfyrværkeri.

Yderligere info

Mere end 10.000 m2 telte er med til at skabe en helt unik stemning over Mindeparken, hvor der hygges på kryds og tværs blandt venner og kollegaer. Der er flere forskellige teltmuligheder; I kan sidde i et fællestelt med andre virksomheder eller gøre det nemt og lækkert for jer selv ved at bestille all inclusive, hvor der er tænkt på alt fra teltplads til aftensmad.

DETTE FÅR I:

  • Holdtid og individuelle tider
  • En god afmærket rute
  • DHL madkasse med en masse lækre ting, som sørger for I får en hyggelig aften
  • Øl, vin eller sodavand
  • Et kæmpe festfyrværkeri, der skaber den perfekte afslutning på en hyggelig aften
  • Gratis holdfoto – Lad aftenen blive foreviget
  • Masser af musik og underholdning langs ruten
  • Frisk frugt