East Coast Ultra

Løbsdato: 20/06/2020
By og landsdel: Højbjerg, Østjylland
Moesgård Strand, 8270 Højbjerg, Danmark
Distancer: 50 km, 30 km, 15 km
Pris: 50 km = 449 kr. + 15 kr. gebyr
30 km = 349 kr + gebyr
15 km = 275 kr. + gebyr
15 km Hike = 99 kr. + gebyr
Underlag: Asfalt, Grus, Græs, Sand, Skovsti
Specialløb: Trailløb (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rute bemærkninger: Betydelige stigningerBetydelige stigninger
Rutebeskrivelse

Alle ruter har start på græsarealet ved Moesgaard Strand, derefter løbes nordpå gennem Marselisborg skov langs vandet, op til Campingpladsen her drejes længere ind i skoven og der fortsættes ned til området ved Moesgaard Museum. Her drejer ruterne ud i det mere åbne landskab og der løbes hovedsagligt på stier, men med enkelte strækninger med asfalt. Ved Fløjstrup fortsætter 15 km ruten ud til Fløjstrup plantage og tilbage til målområdet ved Moesgaard Strand. 30 og 50 km ruterne fortsætter sydpå til omkring Beder hvor 30 km drejer ud mod skoven og stranden og 50 km fortsætter sydpå ned om Norsminde Fjord, der løbes langs kysten op til Fløjstrup plantage og tilbage til Målområdet ved Moesgaard Strand.

Om East Coast Ultra

Løbet foregår på en helt fantastisk lokation hvor der er både skov, strand og åbne landskaber. Ruterne er tilrettelagt så de følges ad i starten. Hvilket gør at uanset hvilken distance man tager har man altid noget til fælles med evt. holdkammerater som måske har deltaget på andre distancer.
Med start og mål ved Moesgaard Strand er det også oplagt at tage familien med, som så kan bruge stranden imens løbet foregår.

Yderligere info

Der kan købes kaffe fra Kaffeklubben før og efter løbet.

Der kan også købes Burgere,Pomfritter og sodavand efter løbet. Dette er muligt at forudbestille og betale ved tilmelding, så er man sikker på at få sulten stillet oven på løbet.