East Coast Ultra Off Road Triathlon

Løbsdato: 21/06/2020
By og landsdel: Højbjerg, Østjylland
Moesgård Strand, 8270 Højbjerg, Danmark
Pris: 599 kr. + 15 kr. gebyr
Underlag: Grus, Sand, Skovsti
Specialløb:
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Distance Andet: 750 m svøm, 30 km MTB, 10 km Trailløb
Rute bemærkninger: Betydelige stigningerBetydelige stigninger
Rutebeskrivelse

Deltagerne starter med at svømme 750 m på en 375 mtr. rundstrækning ud for Moesgaard Strand, altså 2 omgange, derefter skiftes til Mtb og der køres 2 omgange på en 15 km rundstrækning i skoven omkring Moesgaard Museum og videre ned i Fløjstrup plantage. Derefter tilbage til skiftezonen ved stranden og der skiftes til løbesko og her skal løbes en 5 km rundstrækning som går nordpå, langs vandet og op til Ørnereden hvor man løber op ad trappen og her er der depot med vand og energidrik. Tilbage langs vandet og stranden, ind langs Giber å , forbi skiftezonen  og ud på 2. omgang som er identisk med første omgang. Når man så kommer  tilbage til Skiftezonen drejes til venstre og ind i Finisherzonen, til velfortjent hyldest.

Om East Coast Ultra Off Road Triathlon

Løbet er et superfedt off Road Triatlon som har været afviklet igennem flere år, med succes. Lokationen er helt optimal, med strand, skov og tæt på Jyllands største by.

Yderligere info

Der kan købes Kaffe fra Kaffeklubben før, under og efter løbet.

Derudover kan der købes burgere, pomfritter og sodavand efter løbet. Dette kan bestilles og betales ved tilmelding, så man er sikker på at få sulten stillet.