Endurance 350

Løbsdato: 07/09/2020
By og landsdel: Kerteminde, Fyn og øerne
Hans Schacksvej 182, Kerteminde, Danmark
Distancer: 350 km
Pris: 3500
Underlag: Andet, Asfalt, Grus, Græs, Sand, Skovsti
Specialløb: March, Trailløb (løb), Ultraløb (løb), Walk (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Nej
Rutebeskrivelse

Vi følger de over 1000 år gamle historisk fynske ruter, som stammer helt tilbage fra vikingetiden. Efter vikingerne var det den berygtede sørøverkonge Marsk Stig som beherskede territoriet indtil nutiden, hvor det fantastiske landskab stadig tiltrækker kunstnere og frilufts entusiaster fra hele verden.
Vores rejse ud i den vilde Fynske natur er en fejring af Fyns udnævnelse til; Bedste OUTDOOR Destination 2019 af Scandinavian Outdoor Award i Berlin, Tyskland.

Om Endurance 350

Danmarkslængste trailløb - 350km over 7-etaper
Løb eller powerwalk langs med Danmarks smukkeste kyster i selskab med andre deltagere der også vil noget mere end blot dase deres ferie væk.
En uge med garanti for at komme i pagt med naturen og dig selv!
Vi sørger for alt det praktiske så du bare kan nyde turen og kunne bære dit personlige udstyr.

Yderligere info

Vi inviterer vi dig på dit livs eventyr til fjerntliggende strande, isolerede holme og øde skove.
Hvert trin du tager er en unik udforskning af nogle af de mest fantastiske og udfordrende kystlandskaber i Danmark.
Single looppet består af et væld af småstier, trampestier og skovveje i kombination med lange strækninger uden deciderede stier langs med kysten. Vi har gjort alt for at undgå asfalt og give dig en så stor en naturoplevelse som muligt.
Undervejs vil der være masser af checkpoints og 6 sovestationer, hvor du kan fylde depoterne op og tage et hvil inden du fortsætter langs med ruten.

Dette event betragtes som et “udholdenheds løb”, og som sådan betragtes løbet ikke som en traditionel konkurrence, men snarere som en livs præstation. Selve gennemførelsen af løbet er den største bedrift – ikke hvor hurtigt! Derfor fanges begivenhedens ånd snarere i selve oplevelsen end i hver deltageres slutresultat.