Etape København – 3. Etape, Bispebjerg

Løbsdato: 19/06/2019
By og landsdel: København, Hovedstaden
Bispebjerg Bakke, København, Danmark
Distancer: 5 km.

Pris: 175 kr. for enkelte etaper
595 kr. Early Bird
695/745 kr. for fuld etape
500 kr. for studerende (fremvis gyldigt studenterid ved afhentning af startnummer)
1785/2095 kr. holdpris (3 pers.)
(gebyr på 50 kr. ved eftertilmelding)
Underlag: Asfalt, Grus
Specialløb: Etapeløb (cykling, løb), Serieløb (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rutebeskrivelse

Vi skyder etapen i gang ved det store grønne græsareal/fodboldbanerne ved Bispebjerg Hospital. På den første kilometer kan du glæde dig til en hyggelig strækning på en smal cykelsti gennem et grønt kolonihaveområde. Herefter går turen gennem den nybyggede tunnel, der fører dig under Lyngbyvej.

Ved 2 km-mærket kommer du til Ryvangens Naturpark. Her får du en kort tur ind i skoven på de små skovstier, og husker du at kigge til højre vil du mellem de forårsgrønne træer kunne skimte søen. Efter 2,5 kilometer løber du 500 m med “Ryparken” på den ene side, og Ryparken Idrætsanlæg på den anden.

For enden er Ryparken rammer du 3 km-mærket, her svinger du ned mod Ryparken Station og løber igen under Lyngbyvej ved den nybyggede tunnel. Herfra går turen hjemad gennem kolonihaveområdet igen, og ender med en 200 meters opløbsstrækningen langs fodboldbanerne ved Bispebjerg Hospital.

Om Etape København – 3. Etape, Bispebjerg

Etape København er et motionsløb over fem hverdagsaftener, der viser dig unikke sider af den danske hovedstad, og udfordrer dig som løber uanset dit niveau. Hver etape afvikles på hver sin rute, med fem forskellige distancer, i forskelligt terræn – og alt sammen med København som kulisse. De fem etaper udgør tilsammen et maraton (42,195 kilometer).

Yderligere info

Der er væskedepoter med vand i start/målområdet, hvor der også udleveres frisk frugt