Explore Slettestrand

Løbsdato: 21/08/2021
By og landsdel: Slettestrand, Nordjylland
Slettestrandvej 162, 9690 Fjerritslev, Danmark
Distancer: 120 km, 60 km
Pris: 325,-kr. og 425,-kr.
Underlag: Asfalt, Grus, Græs, Sand, Skovsti
Specialløb: Cross (cykling), Landevej (cykling)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rute bemærkninger: Betydelige stigningerBetydelige stigninger
Rutebeskrivelse

Gravel Adventure
For første gang præsentere vi Gravel løb under Explore Slettestrand. I Adventure klassen lægger vi ud med et flot 60 km gravel løb igennem bl.a. den kommende Naturnationalpark Tranum. Derudover går ruten gennem den fantastisk flotte Fosdal plantage og dele af området omkring Svinkløv plantage. Ruten er et stjerneløb med to sløjfer, hvor man runder målområdet én gang undervejs som depot. Underlaget er primært grusveje, enkelte steder skovveje og lidt asfalt imellem. Ruten gennemføres som et GPS løb, hvor den enkelte deltager selv skal overholde gældende færdselsregler, dvs. der er ikke trafikposter udsat.

Gravel Ultra og Challenge
I Ultra og Challenge klassen på 120 km, går ruten sammen med Adventure de første 60 km. Herefter byder ruten på endnu 60 km fantastisk Gravel race. Ruten vil byde på mere af Svinkløv plantage, Kollerup plantage samt Vester Torup Plantage. Som på Adventure ruten, køres de sidste 60 km som stjerneløb, hvor målområdet er depot. Ultra er et rent Gravel 120 km race, hvor Challenge kombinerer de 120 km gravel med fredagens 21 km trailløb. Underlaget er primært grusveje, enkelte steder skovveje og lidt asfalt imellem. Ruten gennemføres som et GPS løb, hvor den enkelte deltager selv skal overholde gældende færdselsregler, dvs. der er ikke trafik poster udsat.

Om Explore Slettestrand

Explore Slettestrand 2021

I dagene 20-22 august er vi klar til at gentage successen med Explore Slettestrand.
Det bliver vildt, stort, udfordrende og fantastisk samtidig da det hele foregår i den fantastiske natur i Slettestrand, Svinkløv og Kollerup.

Slettestrand Explore er ikke bare et løb, som skal gennemføres så hurtigt som muligt. Det er et løb, hvor du naturligt vil sænke farten og nyde den storslåede og vilde Nordjyske natur.

Udover at vi som vanlig har trailløb og udfordrende mountainbikeløb, har vi også i år to nye spændende Gravel distancer på hhv. 60 og 120 km

Inkluderet i alle starter:

Lokal finisher menu
Øl og sodavand
Kaffe og kage
Top fede ruter i flot og udfordrende natur
Unik finisher medalje
Billedmateriale for løbet
Velassorterede depoter undervejs på ruterne og i målområdet
Præmier til top-3 og lodtrækningspræmier - dog er der ved graveldistancerne alene fede lodtrækningspræmier.
Mulighed for tilkøb af finisher T-shirt