Fladbro Swimrun

Løbsdato: 24/08/2019
By og landsdel: Randers NV, Østjylland
Fladbrovej 134, 8920 Randers, Danmark
Distancer: 18 km km

Pris: 300 kr per person
Underlag: Asfalt, Grus, Skovsti
Specialløb: Adventure (løb, ocr), Trailløb (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Nej
Rutebeskrivelse

Her svømmes der i Gudenåen, hvorefter der løbes tilbage til Fladbro skov og deltagerne bliver taget med ud på endnu en runde – Årets distance til Fladbro swimrun er dermed 14,6 km løb og 3,1 km svømning – i alt 17,7 km swimrun.

Løbet starter og slutter ved skovhuset i Fladbro. Randersvej passeres ved at løbe/svømme under trafikbroen langs Nørreå. Der løbes på etableret stisystem i Fladbro skov, på Pramdragerstien langs Gudenåen og på skovsti i Fladbro og Stevnstrup. Svømning foregår 3 steder hvor der er etableret bro/kajakoptagning/ Fiskeplatform.

Løbet starter med løb i Fladbro skov, og herefter svømmer der 500 meter i Nørreå. Der løbes til Stevnstrup og svømmer 2 gange i Gudenåen og så løbes der tilbage til Fladbro langs Gudenåen af Pramdragerstien. Herefter passeres skovhuset endnu engang og der løbes endnu runde i Fladbro skov på stisystemet – hvorefter deltagerne løber ud på 2. runde af samme rute.

Om Fladbro Swimrun

Ruten til Fladbro swimrun tager os rundt i området omkring Fladbro skov, Nørreå, Gudenå og Pramdragerstien. Swimrun gennemføres i teams i klasserne herre (2 mænd), dame (2 kvinder) eller mix (1 kvinde/1 mand). Vi starter og slutter ved Skovhuset i Fladbro skov, svømmer i Nørreå og løber mod Stevnstrup. Der skiftes mellem løb og svømning 7 gange, og der løbes i våddragt og der løbes og svømmer i fuldt udstyr (det vil sige det man starter med, skal man selv medbringe i mål).

Deltagerne kommer til at passere Skovhuset/rævehulen i Fladbro 6 gange, så der er masser af mulighed for familie og venner er heppe på dig og din teammate. Tider vil bliver registreret hver gang skovhuset og Stevnstrup passeres. Vi tilstræber at arrange et dansk swimrun stævne hvor der ligges vægt på både kvalitet og en social oplevelse. Prisen for at deltage er 300 kr pr person/ 600kr for et team – og inkluderer forplejning under og efter løbet. Prisen stiger til 400kr. 1.august 2019. Tilmeldingen er åben, og der er plads til ialt 50 teams.