Frederiksværk Stålmand 2019

Løbsdato: 01/09/2019
By og landsdel: Frederiksværk, Sjælland
Havnelinien 23, Frederiksværk, Danmark
Pris: Frederiksværk Stålmand (½ jernmand): 1.080 kroner (1.350 kroner pr. hold)
Frederiksværk Stålsprint: 349 kroner (599 kroner pr. hold)
Stålkids børneløb: 40 kroner pr. barn
Underlag: Andet, Asfalt, Grus, Græs, Skovsti
Specialløb: Børneløb (løb, cykling, OCR, triathlon, duathlon), Stafet (løb, duathlon, triathlon, OCR)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rutebeskrivelse

Se rutebeskrivelser på hjemmesiden www.dgi.dk/staalmand

Om Frederiksværk Stålmand 2019

Deltag i Frederiksværk Stålmand søndag 1. september 2019.

For fjerde år i træk inviterer Halsnæs Kommune og DGI til triatlonfest i det smukke Frederiksværk. Havnen, skoven og landskabet danner ramme for svømning, cykling og løb, når der dystes om titlen som årets Stålmand, Stålsprinter og Stålkids. 667 deltog i Frederiksværk Stålmand i 2018, og vi forventer endnu større tilslutning i 2019. Få mere information om stævnet på www.dgi.dk/staalmand.

Yderligere info

Frederiksværk Stålmand

Stålmanden er for de trænede, der vil udfordre sig selv på den lange distance (1,9 km/88 km/20 km). Stålmand distancen afvikles også som stafet for hold á 2-3 personer, som fordeler de tre discipliner imellem sig.

Frederiksværk Stålsprint

Stålsprinten for motionistsegmentet og for dem, som gerne vil sætte en god tid på den korte distance (500 m/25 km/ 5 km). Stålsprintdistancen afvikles ligeledes som stafet for hold á 2-3 personer, der fordeler de tre discipliner imellem sig.

Stålkids

Stålkids børneløbet var en stor succes i 2018, hvor 182 børn i alderen 2-15 år krydsede målstregen. Børneløbet foregår i centrum af Frederiksværk om eftermiddagen i forlængelse af Stålsprintdistancen, så hele familien kan være med.

Flade ruter i smukke omgivelser

Som deltager kommer du til at opleve de naturskønne og overvejende flade strækninger i Halsnæs og omegn. Du gennemfører svømningen i Roskilde Fjord ved Frederiksværk Marina, der er kendetegnet ved varmere vandtemperaturer end på Nordkysten. Cykelruten strækker sig rundt om Frederiksværk by og rundt til mange af de dejligste steder i Halsnæs Kommune. Løberuten er placeret tæt ved Frederiksværk by, så det er muligt for tilskuere at opleve og heppe på deltagerne.
I Halsnæs Kommune har vi fokus på sundhed og vækst. Vi ønsker at skabe attraktive aktiviteter for borgerne, og samtidig formidle vores rige historie og smukke natur til omverdenen. Frederiksværk Stålmand er et bidrag hertil. Halsnæs, halvøen – næsset – som rækker ud i Isefjorden, er et naturskønt område omgivet af vand og danner en perfekt ramme for triatlon eventen. Med en halv jernmanddistance i de tre discipliner svømning, cykling og løb er Frederiksværk Stålmand med til at fortælle en historie om stål, vand og store vidder samt understrege kommunens stærke fritids- og idrætsliv, der er forankret i lokale foreninger og ildsjæle. Frederiksværks identitet er knyttet til fortidens rolle, som landets førende industriby, der havde bronze, kobber, jern og stål som omdrejningspunkt. Vores industrielle miljø fylder i vores selvforståelse og det præger vores bymiljø i Frederiksværk. Vi arbejder på at skabe byrum og nye oplevelser af eksisterende byrum, der fortælle historier om Frederiksværk. Frederiksværk Stålmand skal formidle Frederiksværk og Halsnæs’ unikke historie. Hvor udeholdenhed og råstyrke er en del af fortællingen om Halsnæs, gøre vi plads til vores mange aktive børnefamilier. Frederiksværk Stålkids skal motivere børn og unge til at bruge vores smukke natur aktivt som inspiration til et sundt liv.
Velkommen til Frederiksværk Stålmand.