Ganløse Triatlon

Løbsdato: 06/09/2020
By og landsdel: Ganløse, Sjælland
Vestergade 5A, 3660 Stenløse, Danmark
Pris: Fra kr. 100 til 375 kr.
Underlag: Asfalt
Specialløb:
DAF OPMÅLT DISTANCE: Ja
TIDSMÅLING: Chip
Distance Andet: ”Mikro” 200 m svømning – 10 km cykling – 2 km løb ”Motion” 400 m svømning – 20 km cykling – 4 km løb ”Sprint” 750 m svømning – 20 km cykling – 5 km løb
Rute bemærkninger: Betydelige stigningerBetydelige stigninger
Rutebeskrivelse

Stævnet har svømning i Ganløse Svømmebad (27°C), og er tilrettelagt så det udnytter den flotte natur omkring Ganløse inklusiv en kuperet cykelrundstrækning – Ganløse-Ringen – på 9,6 km. Og afsluttende med en ud/hjem løbe rute på Kirkestien mellem Ganløse og Slagslunde.

Om Ganløse Triatlon

Ganløse Tri-Center (GTC) byder i år velkommen til ”Ganløse Triatlon”. ”Ganløse Triatlon” er tilbage, som et af landets første klassiske triatlonstævner med rødder helt tilbage til 1980´erne. Vi genskaber en triatlon i vores naturskønne område, som er et af Danmarks bedste omgivelser for et triatlon-stævne med unikke udfordringer til alle på forskellige distancer. Det er Triatlon for ALLE.
Stævnet er et motionsstævne, hvor alle kan deltage. Det afvikles efter Triatlon Danmarks stævneregler, som et kategori D stævne. Det betyder bl.a. at drafting (at ligge på hjul) ikke er tilladt under cykling. Således er der rig mulighed for at konkurrere både med sig selv, sine klubkammerater og de andre deltagere såvel individuelt eller som et stafethold.

Yderligere info

Minimumsalder er 10 år og det anbefales at de yngste følges af en voksen.

NYT! Klubstart. Vi tilbyder som noget nyt, at klubmedlemmer kan starte i samme heat, dvs. men kan konkurrere head to head. Ved tilmeldingen kan angives at man ønsker klubstart, blot der er otte fra samme klub er dette muligt.

Stævnet drives af ulønnede, frivillige kræfter og et evt. overskud går ubeskåret til Ganløse Tri-Centers foreningsarbejde, herunder til udvikling af vores ungdomsafdeling GTC Bulls. Vi har ingen begrænsninger i antallet af startende deltagere.