Gjensidige Den Grønne Halvmaraton 2019

Information Løbsdato:28/04/2019 Startsted og tid : By og landsdel:Kgs. Lyngby, Hovedstaden Distancer: 10 km., Halvmarathon

Pris:Halvmaraton: 375 kr. + 20 kr. i adm. omk.
10 km : 225 kr. + 20 kr. i adm. omk.
Underlag: Asfalt Specialløb: Rute bemærkninger: Egnet til personlig rekordEgnet til personlig rekord Tilmelding på dagen:
Rutebeskrivelse

Halvmaraton: Start og mål i Lyngby Hovedgade. Ruten går mod Virum ad Kongevejen og drejer mod Frederiksdal ad Virumvej, retur ad Hummeltoftevej til Sorgenfri og via Lyngby Hovedgade til Gl. Lundtoftevej, hvor der løbes til DTU, videre ad Lundtoftevej til Ørholm, gennem Teknikerbyen og Bredevej til Kongevejen og retur til Lyngby centrum.

10 km: Start og mål i Lyngby Hovedgade og ad. Gl. Lundtoftevej til DTU, videre til Ørholm, Teknikerbyen og Bredevej til Kongevejen og retur til Lyngby centrum.

Om Gjensidige Den Grønne Halvmaraton 2019

Gjensidige den Grønne Halvmaraton er en forårsklassiker, der i 2019 kan fejre sit 40 års jubilæum. Løbet er et af Danmarks bedste gade- og landevejsløb, som har en grøn profil. Med et meget stort team af fartholdere og underholdning undervejs og i målområdet samt løbemesse foran rådhuset er der lagt op til en fantastisk løbefest.
Frem til løbsdagen arrangeres der hver lørdag kl. 9 gratis træning i Dyrehaven (start ved Fortunen) med mange fartholdere fra arrangørklubben SNIK Atletik.

Bad og omklædning:
DAF OPMÅLT DISTANCE:Ja
TIDSMÅLING:Chip