Grevinde Dannerløbet 2019

Information Løbsdato:07/04/2019 Startsted og tid : By og landsdel:Jægerspris, Hovedstaden Distancer: 10 km., Halvmarathon, Børneløb, 2 km, 5,6 km

Pris:½ maraton: 215,-kr
10 km: 135,-kr
5,6 km 115,-kr
2 km børneløb : 40,-kr
Underlag: Asfalt, Grus, Skovsti Specialløb: Børneløb (løb, cykling, OCR, triathlon, duathlon), Cannonball (løb) Rute bemærkninger: Egnet til personlig rekordEgnet til personlig rekord Tilmelding på dagen:
Rutebeskrivelse

Løbet foregår I Nordskoven ved Jægerspris Slot. Ruterne er meget flade og ligger i læ for vind og vejr på smukke og gode skovveje samt kortere åbne strækninger på asfalt.

Følg dette link for at se kort over alle løbene:

https://jaegersprismotion.hjerteforeningen.dk/wp-content/uploads/sites/95/2015/02/Oversigtskort-med-alle-l%C3%B8b.pdf

Om Grevinde Dannerløbet 2019

25års jubilæumsløb. Der er præmier til de 3 hurtigste m/k på hver distance for deltagere under 45 år, samt deltagere på 45 år og derover på løbsdagen. Desuden er der mange flotte lodtrækningspræmier.
Der er væskedepoter med vand og saft for hver 5 km samt god og rigeligt forplejning i målområdet (varm suppe, flutes, saft, vand og frugt).

Der tages ikke tid på 2km børneløb, men alle tilmeldte deltagere i børneløbet får diplom, medalje og en is. Voksne er meget velkommen til at løbe med, men kan ikke tilmelde sig børneløbet.

Bad og omklædning:
DAF OPMÅLT DISTANCE:Nej
TIDSMÅLING:Chip
Yderligere info

Hjerteforeningens Motionsklub Jægerspris er meget stolte over at det i år er 25 års Jubilæumsløb, og har i år ekstra mange lodtrækningspræmier.

Der foretages elektronisk tidtagning af firmaet Runraces .Til alle deltagere under 15 år i hovedløbet udleveres der medaljer ved henvendelse i tilmeldingsteltet.

Tag børnene med og lad dem få en god oplevelse på det 2km lange børneløb gennem Slotsparken ved Jægerspris slot, og afslut med en is fra Ishuset.