Grevinde Dannerløbet er aflyst pga corona

Løbsdato: 29/03/2020
By og landsdel: Jægerspris, Hovedstaden
Hovedgaden 29A, 3630 Jægerspris, Danmark
Distancer: 5 km., 10 km., Halvmarathon

Pris: ½ maraton: 215 kr
10 km: 135 kr
5,6 km: 115 kr
2 km børneløb: 40 kr
Underlag: Asfalt, Skovsti
Specialløb: Børneløb (løb, cykling, OCR, triathlon, duathlon), Etapeløb (cykling, løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rute bemærkninger: Egnet til personlig rekordEgnet til personlig rekord
Rutebeskrivelse

Alle løb foregår i Slotshegnet og Nordskoven der tilhører Grevinde Danner Stiftelsen, Jægerspris Slot. Løbet foregår i læ for vind og vejr på smukke og gode skovveje samt kortere åbne strækninger på asfalt.

Der er præmier til de 3 hurtigste m/k på hver distance for deltagere under 45 år, samt deltagere på 45 år og derover på løbsdagen. Til alle deltagere under 15 år i hovedløbet udleveres der medaljer (metal) ved henvendelse i tilmeldingsteltet. Desuden er der mange flotte lodtrækningspræmier.

 

Om Grevinde Dannerløbet er aflyst pga corona

Der foretages elektronisk tidtagning af firmaet Runraces mellem klokken 11:00 og 14:30. App’en Topptid Results kan hentes både til iPhone og Android telefoner. Efter løbet vil der være mulighed for selv at udskrive diplom via Runraces’ hjemmeside. Ved tilmelding inden d. 1.3.20 er der desuden mulighed for at tilkøbe en medalje af egetræ. Medaljen koster 35 kr. og er fremstillet med tanke på mindst mulig miljøbelastning.

Efter løbet kan resultatlisten ses her: http://runraces.dk/

Bemærk: der vil være et max-deltagerantal på 1500 personer.

Yderligere info

Grevinde Dannerløbet er et arrangement for hele familien. De 3 distancer på 5,6 km, 10 km og ½maraton snor sig igennem Jægerspris slots smukke skove. Ruterne er nærmest uden stigninger. Der er præmier til de hurtigste samt lodtrækningspræmier blandt alle tilmeldte deltagere. 2 km børneløbet er en stor succes, med medalje, is og diplom til alle deltagerne.