Hørsholmløbet

Løbsdato: 10/05/2020
By og landsdel: Rungsted, Sjælland
2960 Rungsted Kyst, Danmark
Distancer: 5 km., 10 km., Halvmarathon
Pris: Halvmarathon DKK 200, 10km DKK 150, 5km DKK 100, 4km familierute DKK 50, 2km børnerute DKK 50
Underlag: Asfalt, Skovsti
Specialløb:
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rutebeskrivelse

Ruten, der er 5,3 kilometer lang, går langs skov og havn omkring Rungsted – og den er relativt fald og dermed også hurtig. Derfor: Kom og vær med og sæt en ny personlig rekord på distancen 🙂 Vær opmærksom på, at du skal gennemløbe ruten 1, 2 eller 4 gange for hhv. 5 km , 10 km eller et halvmaraton. Dermed kan din familie og venner følge din form fra start til slut ved at placere sig i nærheden af start- og målområdet, der ligger på græsplænen foran Rungstedgaard, hvor du vil komme igennem flere gange på turen.

Der er også en familie og børnerute, som løber på sin egen 2km rund-strækning på stierne i den dejlige park omkring Rungstedgaard, hvor man gennemfører ruten en eller to gange.

Om Hørsholmløbet

Når du deltager i Hørsholmløbet bliver du ikke alene klædt på med smil, konkurrenceånd og gode ben – du får også frisk luft og en masse muligheder for at se byen og dens mange naturskønne omgivelser. Ruten, der er 5,3 kilometer lang, går langs skov og havn omkring Rungsted – og den er relativt flad og dermed også hurtig. Derfor: Kom og vær med og sæt en ny personlig rekord på distancen :-)