Jellingløbet – walk, løb og trail 2020

Løbsdato: 10/06/2020
Startsted og tid : 18:30:00
By og landsdel: Jelling, Sønderjylland
Bredagerskolen, Bredager, 7300 Jelling
Distancer: 2,7 km, 5,8 km, 7,7 km, 10,1 km, 4 km, 6,0 km
Pris: Forskellige priser fra 45 kr. - 105 kr. - ser nærmere på www.jellinglobet.dk
Underlag: Asfalt, Grus, Skovsti
Specialløb: Børneløb (løb, cykling, OCR, triathlon, duathlon), Trailløb (løb), Walk (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rute bemærkninger: Betydelige stigningerBetydelige stigninger
Tilmelding på dagen: Ja
Rutebeskrivelse

Walk-ruter: En hyggelig gårute på ca. 4 km og 5,8 km, som bl.a. går igennem Jelling Skov. Link til rutekort.

Rute 2,7 km: En flad og letløbelig rute. Asfaltbelægning på næsten hele turen, også god til barnevogn og klapvogne.

Rute 5,8 km: En udfordrende rute, hvor halvdelen af ruten går i den dejlige Jelling skov. Der er en højdestigning på 58 m fordelt på ruten.

Rute 7,4 km:  TRAIL-RUTE rundt i Jelling skov. Ruten er meget krævende med 92 højdemeter og foregår primært på stier. Der er endnu flere forhindringer på stierne/skovbunden end sidste år. Det kan f.x. være væltede træer. Ruten går gennem grøfter og mudrede områder, og op af stejle skrænter, der kan være meget glatte.

Rute 10,1 km: En krævende og naturskøn rute, som går gennem Jelling skov, forbi lystfiskersøen ved Fårup sø og gennem Skovdallund. Der er i alt en stigning på 381 m 
fordelt på ruten, med den største stigning ved 9,4 km.

Biathlon – med skydning og løb 6,0 km: Biathlon er en disciplin, hvor man både løber og skyder på samme rute. Skydning foregår med laser-geværer, så der er ikke noget farligt ved skydningen. Børn kan også deltage.

Læs mere og se rutekort på www.jellinglobet.dk

Forplejning
På de længste ruter tilbydes der væske undervejs. Efter løbet er der et stykke frugt og vand til alle. Ved tilmelding kan der bestilles en ciabattabolle med fyld og en kildevand. Der er desuden salg af pølser med brød på pladsen.

Om Jellingløbet – walk, løb og trail 2020

Jellingløbet er et løb for alle - om du er til en rask gåtur med veninderne, eller til en skarp dyst på distance og højdemeter.
Der er ruter af forskellige sværhedsgrader og længde, så alle kan finde noget der passer til formen og lysten. De fleste ruter går igennem den smukke Jelling skov, hvor sommeren står på spring.
Jellingløbet byder på to gå-ruter på 4 km. og 5,8 km., samt 3 forskellige løberuter på 2,7 km, 5,8 km og 10.1 km. På alle løberuterne er der præmier til de hurtigste i 3 aldersklasser - op til 10 år, 11-15 år og fra 16 år og op efter.
Udover gå og løberuter, byder Jellingløbet også på en krævende trail-rute, som gør god brug af det kuperede terræn i Jelling skov. Ruten er på 7,7 km, og meget populær.
Herudover tilbyder Jellingløbet en biathlon, hvor løb og skydning kombineres. Der skydes med lasergevær, så alle - også børnene - kan være med.
Ofte deltager mange hold fra skoler, firmaer, uddannelsesinstitutioner m.m. i Jellingløbet - det giver en særlig, hyggelig stemning på løbsdagen.

Bad og omklædning:

Ja

Yderligere info:

Er muligt på Bredagerskolen.

Yderligere info

Der tilbydes Early-Birdy rabat på 25% frem til 2020.