Karrebæksminde Triatlon

Information Løbsdato:01/06/2019 Startsted og tid : By og landsdel:Karrebæksminde, Sjælland Distancer: 1/4 ironman

Pris:800 kr individuel - 1000 kr Stafet Underlag: Asfalt Specialløb: Stafet (løb, duathlon, triathlon) Rute bemærkninger: Tilmelding på dagen:
Rutebeskrivelse

Distancer: 950 m svøm – 50 km cylkling – 10,5 km løb

Om Karrebæksminde Triatlon

Karrebæksminde Triatlon er Sydsjællands største triatlon stævne, og er en kvart jernmand for alle der er klar på en udfordring. Her er der også plads til hyggen, familien, fællesskabet og følelserne som de vigtigste parametre for en god dag.

Bad og omklædning:
DAF OPMÅLT DISTANCE:Nej
TIDSMÅLING:Chip
Yderligere info

I Karrebæksminde finder du det skønneste fiskerleje, hvor folk i hundrevis af år har boet og levet af fiskeriet som hoved beskæftigelse. I de senere år er byen Karrebæksminde vokset om omkring Enø, og er blevet til en af Danmark mest besøgte sommerbyer. Her er plads til familien, venner og alle der elsker sol, sand og strand. Svømmeruten foregår i krystal klart vand, cykelruten på de smukkeste bakkede veje med gule kornblomster, og løberuten vil give indtryk af sommerlandskabet i og omkring Enø!

Glæd dig til et af de mest populære triatlon stævner i Danmark

Vi inviterer også de skarpe, hurtige og konkurrence villige til at deltage! Der vil være pengepræmier til nummer 1, 2 og 3 overall for Herre og Dame.