Kymi Rens / Techpartners run

Site Overlay

Kymi Rens / Techpartners run

Løbsdato: 14/10/2023
starttid, fra kl : 09:00
Adresse:
Aalborg, Nordjylland
Distancer: 5 km., Halvmarathon, Marathon
Pris: 100kr
Underlag: Andet
Specialløb: Cannonball (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
Chip: Manuel tidstagning
Rutebeskrivelse

Kymi Rens og Techpartners vil gerne invitere til en spændende løbeoplevelse lørdag den 14. oktober.
Hvor Fart og Teknik mødes.
Farten ligger i, at du kan løbe 5km eller Halvmarathon eller Marathon og børn kan deltage i børneløb.

Alt overskud fra løbet går til Børns Vilkår

Kig forbi og hils på vores Rallyteams
Teknikken kommer til udtryk ved, at sponsor rallybilerne fra Vallentin Rallysport og Egholm Motorsport vil blive udstillet samtidig med børneløbet skydes i gang. Vallentin fører i øjeblikket i kampen om det danske mesterskab i RC2 klassen, som er Danmarks hurtigste klasse, og Egholm ligger nummer 2 i RC5 klassen.

Optil og under dagens løb, er der mulighed for at donere penge til Børns Vilkår – Hvor man også kan høre om arbejdet i kampen for, at ingen børn i Danmark svigtes.

Praktiske oplysninger om Børneløbet
Børneløbet starter klokken 13:00 med en rute som passer til alle aldre. Den kan sagtens gemmeføres flere gange, hvis man ønsker det, og der vil være medaljer til de første 90 børn samt slikposer til alle, når man kommer i mål. Tilmelding til børneløbet Dette løb er gratis Der er kun medaljer til de første 90 tilmeldte (aldersgrænse er max 10 år). Tilmelding på e-mail: jc@techpartners.dk Der er slikposer til alle børn der deltager 😀
Skulle man får lyst til at donere penge til Børns Vilkår er der rigt mulighed for dette uden at det på nogen måde er et krav.

Praktiske oplysning 5 km løb/walk
5 km løb/walk start klokken 13:00 med en lang tur der strækker sig fra Kymi Rens ned gennem Ådalen og tilbage igen. Ruten vil være mærket op så det er nemt at finde rundt. Der vil være kage og kaffe, når man kommer i mål. Der er medalje og print selv diplom til alle. Pris for deltagelse er 50 kr. og der er maksimal 95 pladser. Tilmelding til 5 km løb/walk 50 kr. til mobilepay 7537EG Husk at skrive på 5km løb/walk i tilmeldingen

Praktiske oplysning Halv Marathon
Halv Marathon er en lang tur der strækker sig fra Techpartners til Kymi Rens. Ruten vil være mærket op. Løberne bliver kørt i bus fra Kymi Rens Indkildevej 10, 9210 Aalborg til Techpartners på Kronhjorten 192 i Støvring, hvorfra løbet starter. Busserne kører fra Kymi Rens ca. kl. 10:10 og løbet starter fra Techpartners kl. 11:00. Der vil være depoter ved ca. 7 km og ca. 14 km. samt kage og kaffe, når man kommer i mål. Der er medalje og print selv diplom til alle. Der vil være adgang til toilet både på Kymi Rens og ved Techpartners. Pris for deltagelse er 100 kr. og der er maksimal 95 pladser.

Tilmelding til Halvmarathon Marathon 100 kr. til mobilepay 7537EG Husk at skrive halv Marathon på tilmeldingen

Praktiske oplysning Marathon
Marathon starter ved Kymi Rens Indkildevej 10, 9210 Aalborg og man løber ud til Techpartners på Kronhjorten 192 i Støvring og tilbage igen, tur/retur. Starten går kl. 09:00 og der vil være depoter for hver ca. 7 km, samt adgang til toilet både på Kymi Rens og ved Techpartners. Der er medalje og print selv diplom til alle. Pris for deltagelse er 100 kr.
Tidgrænse 6 timer.

Tilmelding til Marathon 100 kr. til mobilepay 7537EG Husk at skriv Marathon på tilmeldingen

Med venlig hilsen Kymi og Techpartners

Start listen kan findes på

Kymi Rens / Techpartners run

 

 

 

Om Kymi Rens / Techpartners run

Kymi Rens og Techpartners vil gerne invitere til en spændende løbeoplevelse lørdag den 14. oktober.
Hvor Fart og Teknik mødes.
Farten ligger i, at du kan løbe 5km eller Halvmarathon eller Marathon og børn kan deltage i børneløb.

Alt overskud fra løbet går til Børns Vilkår