Ladywalk

Løbsdato: 25/05/2020
By og landsdel: Hillerød, Sjælland
Milnersvej 35D, 3400 Hillerød, Danmark
Distancer: 7 km, 12 km
Pris: 150
Underlag: Asfalt, Grus, Skovsti
Specialløb: Walk (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rutebeskrivelse

Ruten starter ved Firmaidræt Hillerøds hus og bevæger sig langs Teglgårdssøen videre ind i den smukke Præstevang skov, forbi ”Fantasiens Ø”, Brededam og videre ud i Store Dyrehave.
De første par kilometer følger den vej og cykelsti – hvor der er god plads til alle.

Herefter går ruten ind i skoven og ganske kort efter deler den sig i 2. 12 km ruten går til højre og 7 km ruten fortsætter ligeud.
Begge ruter smelter sammen igen og går forbi ”Fantasiens Ø” og Brededam i Præstevang skoven, inden man via en tunnel kommer ud i den sydlige del af Store Dyrehave.

Efter ca. 4 km er første væske depot (for 7 km ruten – det eneste) – her deler ruterne sig igen.

12 km ruten går til venstre og fortsætter ad en mindre sti, mens 7 km ruten drejer til højre og så småt vender næsen hjemad på større skovstier.

Den lange rute slår et større sving ud i Store Dyrehave gennem både fyr og granskov og ved ca. 8 km er der igen mulighed for at få tanket vandflasken op.

De sidste 3 km er fælles for begge ruter.

Om Ladywalk

Danmarks største motionsevent for kvinder.

Tilmeld dig Ladywalk, du får en dejlig aften fyldt med oplevelser, venindetid og skønne minder. Tag din veninde, nabo, kollega eller datter i hånden på den 7 eller 12 km. lange rute i den smukke natur og skab nogle uforglemmelige stunder sammen.

Du kan tilmelde dig på dagen for 185 kr. Du vil modtage en hvid T-shirt og rygpose, hvis ikke der er en T-shirt i årets farve.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften i Hillerød.