Løb for Lengasti 2020 (Vejle) – 5-års jubilæum

Løbsdato: 30/08/2020
By og landsdel: Vejle, Sønderjylland
Helligkildevej 2, 7100 Vejle, Danmark
Distancer: 5 km., 10 km.
Pris: 60 kr. for børn og 110 kr. for voksne.
Underlag: Asfalt, Skovsti
Specialløb: Børneløb (løb, cykling, OCR, triathlon, duathlon), Cannonball (løb), Walk (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rutebeskrivelse

Du kommer ud på en naturskøn rute i og omkring Nørreskoven med opløbsstrækning på atletikbanen ved Vejle Atletik Stadion. Ruten er på 5 km. og gentages for deltagere på 10 km. Du vælger selv om du vil løbe eller gå. Der tages tid med chip og efter løbet kan du finde resultat og diplom her på siden. Billeder fra løbet vil ligeledes kunne findes online. Se de flotte billeder fra 2019 (mobil eller computer).

Om Løb for Lengasti 2020 (Vejle) – 5-års jubilæum

Foreningen Masaibarn inviterer til 5-års jubilæum for det hyggeligste løb og walk. Løb for Lengasti er et velgørenhedsløb for hele familien, hvor pengene går til børnene på børnecenteret Lengasti Children Center i Tanzania. Med din deltagelse er du med til at sikre børnene den fremtid de fortjener. Du kan læse mere om vores arbejde med masaibørnene længere nede på siden og på www.masaibarn.dk.

Siden løbets start i 2016 har vi sammen med deltagere, hjælpere og sponsorer skabt en hyggelig forårstradition i Vejle og i 2019 blev der sat ny rekord med 149 deltagere. I år har omstændighederne tvunget os til at flytte løbet til sensommeren. Inviter familien, vennerne og kollegaerne med en tur i skoven søndag den 30. august 2020, hvor der er garanti for hygge og højt humør. Der er plads til alle og du vælger selv om du vil nyde den skønne tur gående eller løbende og du er velkommen med barne-/klapvogn.

Yderligere info

LØB FOR LENGASTI 2020

Søndag den 30. august 2020

Start fra Vejle Atletik Stadion, Helligkildevej 2, 7100 Vejle

 

9.30 åbner vi op til Vejle IF’s klublokale på 1. sal. Her kan du afhente startnummer, nyde en kop varmt og finde information om projektet og børnene.

10.45 står vi klar ved startlinjen til fælles opvarmning og information.

11.00 sættes løbet i gang. Der er forfriskninger på stadion og i klubhuset når du kommer i mål.

12.30 er sidste løber kommet over målstregen. Herefter er der lodtrækning om flotte sponsorpræmier.

13.00 takker vi af og siger på gensyn til næste løb.

 

Du kommer ud på en naturskøn rute i og omkring Nørreskoven med opløbsstrækning på atletikbanen. Ruten er på 5 km. og gentages for deltagere på 10 km. Du vælger selv om du vil løbe eller gå. Der tages tid med chip og efter løbet kan du finde resultat og diplom her på siden. Billeder fra løbet vil ligeledes kunne findes online. Se de flotte billeder fra 2019 (mobil eller computer).