Løb for Lengasti 2020 (Virtual Run for velgørenhed)

Løbsdato: 30/08/2020
By og landsdel: Løb lige hvor du vil, Østjylland
Helligkildevej 2, 7100 Vejle, Danmark
Distancer: 5 km., 10 km.
Pris: Deltagelse koster 50 kroner som går til foreningen Masaibarns projekter med børnene på børnecenteret Lengasti Children Center i Tanzania.
Underlag: Andet, Asfalt, Grus, Græs, Sand, Skovsti
Specialløb: Børneløb (løb, cykling, OCR, triathlon, duathlon), Cannonball (løb), Walk (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Nej

Om Løb for Lengasti 2020 (Virtual Run for velgørenhed)

Foreningen Masaibarn afholder Løb for Lengasti - et velgørenhedsløb for hele familien, hvor pengene går til børnene på børnecenteret Lengasti Children Center i Tanzania. Med din deltagelse er du med til at sikre børnene den fremtid de fortjener.

Vi havde glædet os til at fejre løbets 5-års jubilæum i år med et brag af en løbefest, men de nuværende omstændigheder gør det desværre umuligt at afholde løbet som vi kender det med mange mennesker samlet til hygge i klubhuset før og efter løbet. Derfor tilpasser vi årets Løb for Lengasti og afholder i stedet et VIRTUAL RUN. Og hvad er så et virtual run? Et virtual run betyder at du kan vælge at løbe hvor som helst og når som helst du vil. På den måde er det stadig muligt at løbe for en fælles sag uden at vi samles for mange samme sted. Indtægterne fra vores årlige løb har en stor betydning for vores projekter med masaibørnene og vi håber at du vil støtte med din deltagelse. 

Du vælger helt selv hvor og hvornår du vil løbe/gå i weekenden 29-30. august og du modtager både startnummer og diplom på mail.