Lysløbet 2024

Site Overlay

Lysløbet 2024

Løbsdato: 18/02/2024
starttid, fra kl :

18:00

Adresse:
København, Hovedstaden
Distancer: 3 km, 7,7 km
Pris: 95 kr. per deltager i Familie-Lysløbet
250 kr. per deltager i Lysløbet
Med i prisen er en lyskæde
Underlag: Asfalt
Specialløb: Børneløb (løb, cykling, OCR, triathlon, duathlon), Motionsløb
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
Chip: Ingen tidstagning
Rutebeskrivelse

Lysløbets længde: 7,7 km

Løber du hele ruten kommer du forbi 16 af de flotte lysinstallationer der er del af Copenhagen Light Festival og samler lige under 8 km ind til løbekontoen. Der bliver ikke taget tid til løbet, hvilket giver dig mulighed for at nyde turen og opleve København blive levende i lyset fra dine meddeltager. Ruten er lavet således at du løber samme rute ud og hjem og du er derfor altid velkommen til at løbe en kortere tur og vende om før sidste lysinstallation.

Familie-Lysløbets længde: 3 km

Her kommer I forbi mange af de flotte lysinstallationer der er del af Copenhagen Light Festival. Ruten er barne- og løbevogn venlig og er oplagt som familieudflugt. Se København blive levende i lyset fra dine meddeltager og få en unik oplevelse sammen.

Om Lysløbet 2024

Deltag i LYSLØBET under Copenhagen Light Festival og se København blive levende. 

Lysløbet kombinerer tre fantastiske ting: motion, kultur og fællesskab! 🤝🔆 Og findes i to variationer - "Lysløbet" og "Familie-Lysløbet"

Yderligere info

Du modtager dit startnummer på dagen, hvor dette afhentes i løbs-informationen ved Ofelia Plads. Alle løbere skal bære startnummeret synligt. Når du afhenter dit startnummer, vil du få udleveret en LED lyskæde, som du kan bære under løbet. Efter løbet kan du beholde lyskæden og bruge den hjemme til at sprede ekstra lys og stemning.

Gør lidt ekstra ud af udklædningen
Foruden den lyskæde du får udleveret før start, opfordrer vi ALLE til at iklæde sig så mange lysende genstande de måtte have derhjemme og deltage i konkurrencen om flotteste ”lyspåklædning” 🌟🔆

Bliver vi grundet storm, eller andet forhindrende vejr, nødt til at flytte løbet, flyttes det til lørdag d. 24. februar 2024.

Kort om Copenhagen Light Festival
Copenhagen Light Festival  løber hen over tre uger i februar og har mere end 300.000 besøgende. Festivalen præsenterer over 50 oaser af lys værker i mørket, samt en række pop-up events.
Lysløbet er den største pop-up event og arrangeres med DGI/Nordsjælland.