Mammutmarch København 2022

Site Overlay
Løbsdato: 27/08/2022
By og landsdel: Vedbæk, Sjælland
Vedbæk Strandvej 356, 2950 Vedbæk, Danmark
Distancer: 100 km
Pris: 590 kr,-
Underlag: Asfalt, Grus, Græs, Skovsti
Specialløb: March, Walk (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Nej
Rute bemærkninger: Betydelige stigningerBetydelige stigninger, Egnet til personlig rekordEgnet til personlig rekord
Rutebeskrivelse

Vedbæk Strandpark danner rammen for årets mammutmarch, ved at fungere som både start – og slutsted for dette års 100 km march. Deltagerne vil herfra blive sendt ud på en rute som krydser store dele af Nordsjællands unikke og meget blandet natur, med båder marker, skove og et utal af søer. Rutens fokus er at komme rundt om så store mængder af Nordsjællands natur som overhovedet muligt, hvorfor I derfor vil marchere forbi flere unikke natur lokationer og enkelte kulturelle seværdigheder. Efter i har krydset sten, vand, asfalt og skovstier, vil vi igen stå klar til at tage i mod jer ved målstregen sammen med jeres familier.

Om Mammutmarch København 2022

Du skal vandre 100 kilometer på 24 timer. Kroppen når sine grænser, men den mentale udfordring er størst. Selvom det kun lykkedes dig at gå en del af ruten første gang, er du en vinder. Selv 30 kilometer er en fantastisk præstation, som de fleste/mange mennesker aldrig klarer.

På ruten vil der være 4 forplejningsposter, hvor du kan få noget at spise og hvile benene.

Yderligere info

Hvordan er terrænet på ruten?

Terrænet vil variere meget. En del af ruten vil være på asfalt, men vi bestræber os på, at ruten så vidt muligt går igennem skove, små byer, marker, forbi søer og andre naturområder. Vi leder altid efter den smukkeste rute.

Hvordan finder jeg ruten? Er der et kort eller GPS?

Du får udleveret et deltagerhæfte med et oversigtskort over hele ruten samt detaljerede kort for hver del af ruten. Hæftet indeholder også en detaljeret rutebeskrivelse, så du nemt kan finde vej. Alle forplejningsposter og mulige udgange er selvfølgelig også markeret på kortene. Desuden tilbyder vi et GPS-spor, som alle deltagere kan downloade til deres telefon eller GPS-enhed.

Findes der forplejningsposter undervejs?

Undervejs er der mindst fire forplejningsposter, der opdeler ruten i fire mere eller mindre lige lange dele. På forplejningsposterne kan du fylde din vandflaske op, få nogle snacks samt et lille hvil. Af snacks tilbyder vi bananer, müslibarer, saltstænger og boller. Om natten er der sædvanligvis kaffe på posterne. På grund af deltagernes forskellige madbehov skal man stå for resten af forplejningen selv.

Hvad skal jeg medbringe?

Du skal selv medbringe den mad og drikke, som du har brug for, udover de snacks der tilbydes på forplejningsposterne. Desuden skal du have regntøj, en fuldt opladet mobil og en lygte/pandelampe til om natten. Derudover anbefaler vi, at du tager vabelplaster med samt en powerbank til at oplade din mobil.

Kan jeg også løbe Mammutmarchen?

Mammutmarchen er ikke et løb. Åbningstiderne på forplejningsposterne er baseret på de gennemsnitlige ganghastigheder.

Vandrer man i grupper eller alene?

Hver deltager vælger sit eget tempo. Dog anbefaler vi dig at gå sammen med mindst én anden person, så I kan motivere hinanden og evt. hjælpe hinanden i et nødstilfælde. Hvis du ikke har en anden at gå med, finder du helt sikkert nogen at gå med under marchen. Det betyder, at du sagtens kan tilmelde dig alene, da vores erfaring fortæller os, at deltagerne automatisk danner grupper undervejs.

Hvad sker der, hvis jeg ikke kan gennemføre?

Hvis du undervejs mærker, at du under ingen omstændigheder kan gå længere, fordi du fx er kommet til skade, så vær fornuftig og stop. Vi forsøger at planlægge ruten, så der er en udgang ihvertfald hver femte kilometer, hvor det er muligt at forlade ruten. Det vil sige, at der her findes enten offentlig transport eller busser som vi har arrangeret, der køret jer til den nærmeste station. Det betyder, at der på de kritiske strækninger på ruten, maksimalt vil være 2-3 kilometer til nærmeste udgang. Skulle der opstå en nødsituation, hjælper vi selvfølgelig også. Der er placeret samaritter langs ruten, som er klar til at hjælpe, hvis det skulle blive nødvendigt.

Bliver der taget tid? Kan man vinde?

Der bliver taget tid, men der er ingen officielle placeringer. Enhver deltager, der går 100 kilometer på 24 timer er en vinder og får et diplom, en medalje og et finisher-armbånd.