Margueritløbet i Blokhus

Løbsdato: 22/09/2019
By og landsdel: Blokhus, Nordjylland
Distancer: 3,52 km
Pris: 50 kr. pr. person fra og med 15 år.
Børn til og med 14 år gratis
Underlag: Grus, Skovsti
Specialløb: Børneløb (løb, cykling, OCR, triathlon, duathlon)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Nej
Rutebeskrivelse

Margueritløbet, Blokhus foregår i tidsrummet kl. 11-15 i Blokhus Klitplantage. Start og mål er på Hunetorpvej, Hune, 9492 Blokhus. (P-pladsen ca. 300m syd for Hune).

I Blokhus er det PGU Runners, der er den lokale tovholder for Margueritløbet.

• Løbet bliver afholdt som et rundeløb på en 3,52km lang rute. Man kan frit vælge at løbe/gå fra 1 – 12 runder, hvilket således giver mulighed for at nå helt op på f.eks. 1/2 eller 1/1-marathon.
Der tages tid via ur i målområdet, og for at 1/2 og 1/1-marathon tæller med i KLUB100 skal du huske at blive registreret på startlisten via mail til pmsigen@gmail.com når du har tilmeldt dig til løbet. Du er selv ansvarlig for at få noteret din tid på liste efter løbet.

Ruten er flad, foregår mest på grus- og skovstier i det fantastiske område omkring Gateway Blokhus. Med udgangspunktet på Margueritruten går ruten forbi Shelterpladsen, Kongeegen, Gateway-pladsen, Naturlegepladsen, Fitness-Stien, Melsletten mv..
Depot i målområdet.

Så kom og vær med, og gør dagen festlig på Danmarks smukkeste rute, Margueritruten.

Om Margueritløbet i Blokhus

Kulissen er Margueritruten og temaet er sundhed, fællesskab og naturglæde, når DGI og Bevæg dig for livet, inviterer hele Danmark til folkeløb søndag den 22. september 2019.