Margueritløbet i Esbjerg

Løbsdato: 22/09/2019
By og landsdel: Esbjerg, Midt- og Vestjylland
Distancer: 5 km.

Pris: 50 kr. pr. person fra og med 15 år.
Børn til og med 14 år gratis
Underlag: Asfalt, Grus, Sand
Specialløb: Børneløb (løb, cykling, OCR, triathlon, duathlon)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rutebeskrivelse

Vi har alle gået, cyklet og kørt på den. Ruten med de smukkeste veje, Danmark har at byde på: Margueritruten.

Den 22. september kl. 11.00 skyder vi Margueritløbet i gang over hele Danmark. Vi håber, du vil være med til at skabe en storslået og moderne Danmarksfortælling.

Margueritløbet 22. september 2019 er et 5 km langt løb, der starter ved Esbjergs smukke vartegn, De 4 Hvide Mænd Sædding Strandvej 1, kl 11.00.

Ruten går 2,5 km ud af grusvejen langs standdiget, hvor udsigten altid vil tage pusten fra enhver. Også løbere. Ho Bugt strækker sig så langt øjet rækker og tro mig, det er et fantastisk syn. Efter de 2,5 km drejer ruten ned mod stranden og tilbage mod De Hvide Mænd. Nu løber vi i strandsandet og har udsigt til det levende Esbjerg Havn, hvor platforme, vindmøller altid er et smukt syn. Målet er De Hvide Mænd. Her slutter ruten også.

Løbet er ikke en konkurrence, men derimod en mulighed for at se steder langes Margueritruten i Danmark, hvad enten du vil gå eller løbe.

Efter løbet vil der være lidt frugt og vand til deltagerne.

Vi glæder os til at vise vores smukke egn frem.

SGI fitness & motion står for løbet i Esbjerg.

Om Margueritløbet i Esbjerg

Kulissen er Margueritruten og temaet er sundhed, fællesskab og naturglæde, når DGI og Bevæg dig for livet, inviterer hele Danmark til folkeløb søndag den 22. september 2019.