Margueritløbet i Snekkersten

Site Overlay
Løbsdato: 18/09/2022
By og landsdel: Snekkersten, Sjælland
Strandvejen 250 3070
Distancer: 3 km, 6 km, 12 km
Pris: 60 kr. pr. person fra og med 15 år 40 kr. pr. barn til og med 14 år
Underlag: Grus, Skovsti
Specialløb: Børneløb (løb, cykling, OCR, triathlon, duathlon)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rutebeskrivelse

Løbe ruten i Egebæksvang skov ved Snekkersten tager dig på en unik tur rundt på større og mindre stier, åbne områder og hyggelig tæt skov.
Med starten et stenkast fra vandet er der også mulighed for at tage en dukkert efter løbet. Hvis det kunne friste.

Distancer:

Der er mulighed for en børne- og voksenrute på 3 km og en rute på 6 km. Hvis der ønskes en 12 km tur kan 6 km ruten tages 2 gange. 3 km ruten er barnevognsvenlig.

Der er ingen tidtagning, det handler om at få motion og nyde naturen. Alle kan deltage både børn, unge og ældre og der er medaljer til alle der kommer i mål. Hvis du har hund, er du velkommen til at tage den med.

Hvem støtter du, når du tilmelder dig Margueritløbet?

Puls3060 har eksisteret i rigtig mange år. Den holder til i lokalerne ved de gamle fodboldbaner i Espergærde, Espergærde idrætsforening.

Løbeklubben har ca. 450 medlemmer som er aktive indenfor løb og powerwalk. Klubben arrangerer mange ture til løb i ind -og udland. Det er også en klub med socialt samvær.

Du kan læse mere om foreningen på vores hjemmeside:

www.puls3060.dk

Om Margueritløbet i Snekkersten

Kulissen er Margueritruten og temaet er sundhed, fællesskab og naturglæde, når DGI og Bevæg dig for livet, inviterer hele Danmark til folkeløb søndag den 18. september 2022.

Yderligere info

Praktisk:
Der er en stor parkeringsplads med plads til mange biler. Der er indkørsel fra Strandvejen tæt på Klostermosevej i Snekkersten. Derudover ligger Snekkersten station 1,2 km fra start, det tager et kvarter at gå til og fra. Desværre er der ikke toiletforhold på stedet, men der er offentlige toiletter på stranden og ved havnen.