Marselisløbet

Information Løbsdato:31/08/2019 Startsted og tid :Tangkrogen, Aarhus By og landsdel:Aarhus, Østjylland Distancer: Børneløb 3 km, 6 km, 12 km

Pris:175 kr. for 12 km, 6 km og 6 km walk
75 kr. for 3 km børneløb
Underlag: Asfalt Specialløb: Rute bemærkninger: Tilmelding åbner: 20180301 Tilmelding lukker: 20180901 Tilmelding på dagen: Nej
Forplejning Vand, frugt og energidrik.

Om Marselisløbet

Gå ikke glip af byens smukkeste løbeoplevelse i Marselisskoven langs vandet, når det årlige Marselisløb skydes i gang for 48. år i træk ved åbning af Aarhus Festuge. Gør derfor som tusindvis af andre løbere og deltag i byens mest traditionsrige motionsløb, Marselisløbet lørdag den 31. august 2019.

Udover at løbe på de smukke, traditionsrige løberuter, er der også lagt op til en byfest med massevis af aktiviteter og underholdning for alle. Det er derfor den perfekte anledning til at være sammen med venner, familie, studiekammerater eller kollegaer til denne årlige sommerfest på Tangkrogen.

Til Marselisløbet kan alle være med, når den smukke tur i Marselisskoven finder sted. Uanset om man har lyst til den klassiske 12 km rute eller 6 km. Der er også mulighed for en 6 km walk, og de yngste vil få fornøjelsen af 3 km børneløb.

Bad og omklædning:Nej
DAF OPMÅLT DISTANCE:Ja
TIDSMÅLING:Chip