Mizuno Silkeborg Half

Site Overlay
Løbsdato: 08/05/2022
By og landsdel: Silkeborg , Midt- og Vestjylland
Torvet 1, Silkeborg, Danmark
Distancer: 10 km., Halvmarathon, 2,5km km
Underlag: Asfalt, Grus
Specialløb: Børneløb (løb, cykling, OCR, triathlon, duathlon)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Ja
TIDSMÅLING: Chip
Rute bemærkninger: Egnet til personlig rekordEgnet til personlig rekord
Rutebeskrivelse

De forskellige distancer tager dig gennem midten af Silkeborg by og de skønne naturområder tæt på byen. Alle ruter er markeret og delvist afspærret, så løberne får en skøn oplevelse inde og omkring Silkeborg bymidte.

Start og slut er inde på bytorvet i gågaden og her vil den gode stemning sikre dig højt humør inden du bliver sendt afsted gennem de smalle gader, ud i skoven omkring den smukke Almind sø og tilbage igen ind gennem midtbyen.

Om Mizuno Silkeborg Half

SMUKT HALVMARATON FRA BYEN UD I SKOVEN
Mizuno Silkeborg Half er en løbefest for hele familien. Her er distancer for både små og store, de der vil løbe langt, de der vil løbe langsomt eller hurtigt. Kilometervis af by, skovstier, søer og stemning.

Kom med – løb i gaderne og nyd naturen. Prøv kræfter med den ikoniske halvmaraton distance, gi’ gas på 10,5 km og lad børnene ha’ det sjovt til Børneløbet.

Silkeborg er Denmarks Outdoor hovedstad og kombinationen af både asfalt og brede skovstier er en unik ting for Silkeborg. Mizuno Silkeborg Half er for dig, som har fokus på den gode løbeoplevelse og rammerne omkring.