Moesgaard Trail Run

Løbsdato: 04/10/2020
By og landsdel: Højbjerg,
Moesgaard Museum, Moesgård Allé 15, 8270 Højbjerg, Danmark
Distancer: 5 km., 10 km., 15 km
Pris: 179,- ( dertil kommer et tilmeldingsgebyr på 10,-
Underlag: Asfalt, Grus, Græs, Sand, Skovsti
Specialløb: Adventure (løb, ocr)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rutebeskrivelse

NYT! I 2019 har vi tilføjet en ekstra km på hver af de tre sløjfer, så du har mulighed for at få et par ekstra km i benene i forhold til hvad du plejer til Moesgaard Trail Run. Distancerne lyder nu på 5, 10 og 15 km, og du beslutter selv på dagen, hvor langt du ønsker at løbe. Der vil være 3 forskellige sløjfer på hver 5 km, som alle udgår fra start/mål-området ved Moesgaard Museum. Alle deltagere bliver sendt afsted på den samme sløjfe og herefter er det muligt at passere målstregen efter de første 5 km eller – hvis du har fået blod på tanden – begive dig ud på yderligere 5 eller 10 km. Inden start er der mulighed for at varme op med en kop friskbrygget kaffe fra BKI og i mål sørger vi for lækker varm suppe samt frisk frugt, som kan nydes på taget.
Ruterne til Moesgaard Trail Run er ikke DAF opmålte.

AFVEKSLENDE RUTER I DEN SMUKKE NATUR

Alle deltagere starter med at løbe op på taget af Moesgaard Museum og derefter ud på den første sløjfe, som er utrolig smuk og mulig at gennemføre for selv begyndere i trailløb. Vælger man sløjfe nummer 2 og dermed 10 km bliver turen mere udfordrende med tekniske spor og hårde bakker, der kan tage pusten fra de fleste. Den hardcore trailløber, som begiver sig ud på de 15 km, dvs. 3. og sidste sløjfe får fornøjelsen af mudder og våde fødder i Giber Å. Uanset om du vælger 5, 10 eller 15 km er der lagt op til en fantastisk trailoplevelse i skovene omkring Moesgaard Museum.

 

Om Moesgaard Trail Run

Yderligere info

OMRÅDET OMKRING MOESGAARD MUSEUM

Det er ikke kun den arkitekttegnede bygning, der huser de arkæologiske og etnografiske fund, men hele området omkring Moesgaard Museum, der summer af oldtidens fortællinger. Gravmonumenter, rekonstruktioner af huse fra oldtiden, den restaurerede stavkirke samt andre oldtidsmindemærker er placeret i området mellem Moesgaard herregård og Moesgaard Strand langs den populære sti; Oldtidsstien. Derudover er den gamle herregård og Skovmøllen to meget besøgte bygningsværker, som byder ind med hver deres charme til det historiske område.

Max. antal deltagere 2000