Montane Dirtytrail

Site Overlay
Løbsdato: 01/10/2022
By og landsdel: Silkeborg , Østjylland
Vesterlundvej 96, Silkeborg
Distancer: 5 km., 10 km., 30 km, 15 km
Pris: 249 - 449kr
Underlag: Andet, Asfalt, Grus, Græs, Sand, Skovsti
Specialløb: Trailløb (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rute bemærkninger: Betydelige stigningerBetydelige stigninger
Rutebeskrivelse

Når du står på startstregen til Montane DirtyTrail er du sikker på, at der forude venter noget af en oplevelse!

Turen fører dig gennem både vådt og tørt, højt op og langt ud, bringer helt sikkert sveden frem på panden og smilet frem på læberne. Montane DirtyTrail er en udfordring uden kunstige forhindringer, men derimod de ægte hårde udfordringer naturen i området byder på.

Ruterne går ad små skovstier og singletrack, op ad hidsige stigninger og ned ad bakker. Vi har lavet en skøn bane, som fører dig gennem mudder, vandhuller, stejle skrænter og sprøde trailspor. I vil opleve ikoniske passager som “Kødsovsen” og “Pitten”. Kendt og berygtet.

Montane DirtyTrail kan også løbes som team. Find to af dine bedste, sejeste løbevenner og tag turen sammen alle 3. Montane DirtyTrail handler både om at give gas og om at have det sjovt. Det er plads til begge dele!

Om Montane Dirtytrail

DirtyTrail er en oplagt oplevelse at prøve sammen med dine venner eller kollegaer. Hjælp hinanden undervejs og del oplevelserne bagefter. Der kan stilles op som team i Herre, Dame eller Mix.

DirtyTeam er for hold af 3 personer. Teamet starter samtidig og skal følges ad hele vejen. Som team kan man løbe distancerne 5, 10 eller 15 km.

Når I kommer i mål, kan I slå jer ned på stævnepladsen, hvor I måske er så heldige, at resten af flokken står parat med mad og kolde drikke. I er velkommen til at stille pavillion eller telt op.

Denne firmatur bliver 100% en begivenhed, der vil blive snakket om længe. Kom med ud!