MS BIKE 2019

Løbsdato: 04/05/2019
By og landsdel: København, Sjælland
Jollerampen, Jollevej, København, Danmark
Distancer: 743 km

Tid længde: 1h 30m
Pris: GRATIS!
Underlag: Asfalt
Specialløb: Etapeløb (cykling, løb), Fællesstart (cykling), Holdløb (cykling), Landevej (cykling)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Nej
Rutebeskrivelse

Ruten er 743 km fordelt på 15 etaper adskilt af checkpoints. Checkpoints er udvalgt efter ønsket om at give jer den bedst mulige natur- og kulturoplevelse gennem Danmark, som ændrer sig i takt med, at I bevæger jer gennem landet.

Kør som hold eller som individ med en fælles start fra København og skiftes til at køre gennem Danmark, indtil I når målet i Skagen. Hvordan I ønsker at dele ruten op imellem jer, er helt op til jer. Husk at det mindste man som rytter kan køre er 19 km, og det længste er hele ruten!

Oplev at køre over den gamle storstrømsbro, som forbinder Sjælland med Falster. Nyd den storslåede ankomst til Fyn over Svendborgsundbroen i 33 meters højde og med en fantastisk udsigt til det sydfynske Ø-hav. Oplev solnedgang over de sydfynske alper, kryds den Jyske højderyg, kør igennem natten over det centrale Jylland. Solen vil stå op, når du ankommer til Limfjorden, og vil samtidig markere din ankomst til Nordjylland ved Vilsund. Herfra går ruten gennem Vendsyssel ved den rå jyske vestkyst, før du til sidst ankommer til Danmarks nordligste by med sit berømte lys – Skagen.

Løbet starter i København lørdag d. 4. maj, hvor alle sendes af sted kl. 08:00.

 

Om MS BIKE 2019

Kør med, når MS BIKE rammer landet den 4.-5. maj 2019.
Et ultra cykelløb fra København til Skagen på max 30. timer.
Deltag som solorytter eller som en del af et hold