Name it Børneløbet

Site Overlay

Name it Børneløbet

Løbsdato: 10/06/2023
starttid, fra kl : 12:00
Adresse: Rådhusparken, Park Allé, Aarhus, Danmark
Aarhus, Østjylland
Distancer: 2 km
Pris: Pris pr. deltager
Til og med 1. apr 2023 11:59 155,00 DKK + gebyr
Fra 1. apr 2023 12:00 165,00 DKK + gebyr

Håndteringsgebyr: 10,00 DKK pr. deltager
Underlag: Asfalt
DAF OPMÅLT DISTANCE: Ja
Chip: Chip tidstagning
Rutebeskrivelse

AFSPÆRRET RUTE

Ruten på 2 km befinder sig i området omkring Rådhusparken og Frederiks Allé, hvor alle børn i alderen 0-14 år kan være med. På ruten vil der være masser af opbakning, underholdning og heppere. Vi laver flere startgrupper, så der hele tiden er god plads på ruten. Det er muligt at tilmelde barnet i to forskellige startgrupper, dvs. man kan tilmelde sig uden forældre og med forældre. Forældrene skal naturligvis ikke tilmeldes, men løber gratis med.

Om Name it Børneløbet

DEN SJOVESTE DAG FOR BØRNENE
Lørdag d. 10. juni afholdes det traditionsrige og enormt populære børneløb i forbindelse med BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Løbet afholdes i samarbejde med name it (som tidligere) og bliver afviklet i området, hvor det store halvmaraton skydes i gang dagen efter. Der venter altså børnene nogle helt unikke rammer, da de får lov til at tage de første skridt på noget af den rute, som om søndagen bliver indtaget af tusindevis af løbere.

Yderligere info

UNDERHOLDNING OG OPLEVELSER

Name it Børneløbet er meget mere end bare et løb. I start/mål området vil der være en række aktiviteter, forskellige typer underholdning for børnene og en masse andet sjov. Maskotten Birdy fra Aarhus Motion kommer og hepper på de mange seje børneløbere sammen med en masse andre af byens maskotter. De vil sørge for at der bliver skabt en helt speciel stemning.

T-SHIRT, MEDALJE OG FORPLEJNING

Alle børn får udleveret en lækker T-shirt, som de kan løbe i. Samtidig får de et flot diplom og en fin medalje med logo og årstal som et stolt minde for deres præstation og en spændende overraskelsespose.